Reduceri!

MARTISOARE-SACULETI CU PLANTE, oferte 5+2 gratuit

35,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

MARTISOARE-SACULETI CU PLANTE, oferte 5+2 gratuit

 

MARTISOARE-SACULETI CU PLANTE, OFERTA 5+2 GRATUIT

 

Martisorul- saculet cu plante ce acţionează asupra mentalului fiind un echilibrant puternic, alungă stările de nelinişte, are efect relaxant, revigorant in cazul oboselii sistemului nervos. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.

 

MĂRŢIŞORUL este un mic obiect de podoabă legat de un șnur împletit dintr-un fir alb și unul roșu, care apare în tradiția românilor și a unor populații învecinate. Femeile și fetele primesc mărțișoare și le poartă pe durata lunii martie, ca semn al sosirii Primăverii. Împreună cu mărțișorul se oferă adesea și flori timpurii de primăvară, cea mai reprezentativă fiind ghiocelul.

 

MARTISOARE-SACULETI CU PLANTE, oferte 5+2 gratuit

 

Un mit povestește cum Soarele a coborât pe Pământ în chip de fată preafrumoasă. Dar un zmeu a furat-o și a închis-o în palatul lui. Atunci păsările au încetat să cânte, copiii au uitat de joacă și veselie, și lumea întreagă a căzut în mâhnire. Văzând ce se întâmplă fără Soare, un tânăr curajos a pornit spre palatal zmeului să elibereze preafrumoasa fată. A căutat palatul un an încheiat, iar când l-a găsit, a chemat zmeul la luptă dreaptă. Tânărul a învins creatura și a eliberat fata. Aceasta s-a ridicat înapoi pe Cer și iarăși a

luminat întregul pământ.

 

MARTISOARE-SACULETI CU PLANTE, oferte 5+2 gratuit

 

 

A venit primăvara, oamenii și-au recăpătat veselia, dar tânărul luptător zăcea în palatul zmeului după luptele grele pe care le avuse. Sângele cald i s-a scurs pe zăpadă, până când l-a lăsat pe tânăr fără suflare.

În locurile în care zăpada s-a topit, au răsărit ghiocei — vestitori ai primăverii. Se zice că de atunci lumea cinstește memoria tânărului curajos legând cu o ață două flori: una albă, alta roșie. Culoarea roșie

simbolizează dragostea către frumos și amintește de curajul tânărului, iar cea albă este a ghiocelului, prima floare a primăverii.

 

MARTISOARE-SACULETI CU PLANTE

 

Lupta Primăverii cu Iarna

 

Conform unui mit care circulă în Republica Moldova, în prima zi a lunii martie, frumoasa Primăvară a ieșit la marginea pădurii și a observat cum, într-o poiană, într-o tufă de porumbari, de sub zăpadă răsare

un ghiocel. Ea a hotărât să-l ajute și a început a da la o parte zăpada și a rupe ramurile spinoase. Iarna,văzând aceasta, s-a înfuriat și a chemat vântul și gerul să distrugă floarea. Ghiocelul a înghețat imediat.

Primăvara a acoperit apoi ghiocelul cu mâinile ei, dar s-a rănit la un deget din cauza mărăcinilor. Din deget s-a prelins o picătură de sânge fierbinte care, căzând peste floare, a făcut-o să reînvie. În acest fel,

Primăvara a învins Iarna, iar culorile mărțișorului simbolizează sângele ei roșu pe zăpada albă.

 

MARTISOARE-SACULETI CU PLANTE

Compozitie:

Salvie (Salviae herba), Talpa Gâştei (Lenouri herba), Busuioc (Basilici herba), Păducel (Crataegi folium cum flore),Coada Şoricelului (Millefolii herba), Lavandă (Lavandulae herba), iarbă de Vetrice (Tanacetum herba)

Producator SC FARMACIA NATURII SRL

GRAMAJ: 5g

S-ar putea să-ți placă și…