MagneBeHappy, cu magneziu si vitamina B6

41,00 lei

ajuta in mentinerea tonusului fizic si psihic
ajuta la cresterea si dezvoltarea oaselor
mentine ritmul cardiac in conditii normale

Descriere

MagneBeHappy, cu magneziu si vitamina B6, Life Care® este ideal pentru a face fata carentele de magneziui. Oboseala fizica si psihica poate aparea dupa o perioada solicitanta.
Ajuta la mentinerea tonusului fizic si psihic. Ajuta la cresterea si dezvoltarea oaselor. Mentine ritmul cardiac in conditii normale.

Are un concentratie mare de magneziu si B6. Contine 470 mg. Combate stresul, anxietatea, oboseala si insomnia.
Combate stresul

MagneBeHappy, cu magneziu si vitamina B6, Life Care® este un supliment alimentar pe baza de Magneziu si Vitamina B6. Acestea pot fi eficiente in combaterea stresului si a oboselii.
Poate contribui la cresterea de celule noi. Poate relaxa musculatura. Are efecte benefice asupra pielii. Suplimentul alimentar poate ajuta in mentinerea tonusului fizic si psihic, la cresterea si dezvoltarea oaselor, poate intari sistemul osos, poate mentine ritmul cardiac, functiile musculare si nervoase in conditii normale.

Contine Magneziu si B6

Magneziul este excelent impotriva starilor de anxietate si stres, fiind esential in relaxarea musculaturii si buna functionare a inimii. Este totodata cunoscut pentru remedierea starilor depresive cauzate de un stil de viata lipsit de activitate sau chiar somn, cu o dieta alimentara neingrijita.
Vitamina B6 actioneaza ca un antioxidant puternic, in timp ce ajuta corpul in eliminarea anumitor substante toxice. Ajuta la absorbtia magneziului in organism, dar este totodata implicata in procesele de coordonare nervoasa de la nivelul creierului, benefica in cazul spasmelor musculare si a tulburarilor nervoase.

Produsul nu este testat pe animale si nu are ingrediente de origine animala.

Ai grija de sanatatea ta cu un supliment natural. Benefic pentru starile de oboseala. Te ajuta in perioadele stresante.

Se recomanda 1-2 capsule pe zi, doar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. A se feri de lumina, a se pastra la loc uscat si racoros. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. Nu lasati la indemana copiilor.
Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului
Brand: Life Impulse

Cantitate/dimensiune: 17g
Ingrediente

Cutie cu 30 capsule – 17 g. O capsula contine urmatoarele ingrediente : Magneziumlactat – 470mg – 125% din VNR, Vitamina B6 – 5mg – 357% din VNR. Alte ingrediente: capsula qs. *VNR nu este stabilita. VNR – Valoare Nutritională de Referinta, cf. Reg. UE 1169/2011. Variatia ingredientelor +/- 10 %.

Informatii extra

Notificat MS/CRSPT: Seria AB, Nr.2628

S-ar putea să-ți placă și…