Life Impulse® ECO Rhodiola Rosea

45,00 lei

Descriere

Life Impulse® ECO Rhodiola Rosea

Sanatatea noastra are intotdeauna nevoie de sustinere. Organismul nostru trebuie sa fie pregatit zi de zi pentru a face fata factorilor externi. Life Impulse ECO Rhodiola Rosea lupta impotriva stresului si este suport pentru echilibrarea psiho-emotionala. Este un supliment alimentar relaxant si adaptogen. Contine Rhodiola BIO.

Life Impulse® ECO Rhodiola Rosea
Lupta impotriva stresului

Life Impulse® BIO Rhodiola Rosea este un supliment alimentar obtinut din extract de Rhodiola Rosea BIO.
Aceasta este o planta cu efect adaptogen. Poate creste capacitatea de adaptare a organismului la stresul de diferite tipuri: intelectual, fizic, psihic, termic, lipsa de somn, expunere la substante toxice, radiatii si infectii.

Life Impulse® ECO Rhodiola Rosea
Stimuleaza actiunea dopaminei

Suplimentul alimentar stimuleaza actiunea dopaminei. Imbunatateste circulatia sangelui catre organele importante. Stimuleaza productia de dopamina. Imbunatateste activitatea cerebrala.
Este un produs care sustine sanatatea psihica si fizica. Ajuta la reducerea stresului. Poate avea efecte antidepresive si cardio-protectoare, fiind util in insomnii, stari de iritabilitate, oboseala, dureri de cap sau hipertensiune arteriala. Poate creste eliberarea endogena de beta-endorfine, numite si “moleculele fericirii”.

Relaxeaza organismul

Poate reduce actiunea enzimei monoaminoxidaza si catecol-O-metiltransferaza care degradeaza actiunea serotoninei si a dopaminei. Planta poate fi eficienta in starile depresive, pentru relaxarea organismului si refacerea bunei dispozitii. Consumul regulat poate induce o capacitate crescuta a organismului de a face fata factorilor stresanti.

Produsul nu contine ingrediente de origine animala. Nu a fost testat pe animale. Nu se administreaza copiilor, femeilor gravide sau celor care alapteaza.

Scapa de stres si de zilele pline de agitatie cu un supliment alimentar ideal pentru sistemul tau nervos.
Se recomanda 1 capsula pe zi, incepand cu varsta de 18 ani. Preferabil a se consuma la pranz sau seara. Acesta nu este un medicament si nu inlocuieste tratamentul de specialitate recomandat de medic sau dieta normala. Nu se administreaza copiilor, femeilor gravide sau celor care alapteaza.
Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Alte informatii

Cod: 729

Brand: Life Impulse

Cantitate/dimensiune: 9g

Greutate: 13g
Ingrediente

Cutie cu 30 capsule. O capsulă conţine: Rodiola Rosea ECO- 120 mg-*din (DZR) VNR. Alte
ingrediente: maltodextrină ECO, capsulă de celuloză. q.s. Variaţia
ingredientelor +/- 10%. q.s. DZR- doza zilnică recomandată, VNRValoare
Nutrițională de Referință – cf. Reg.UE 1169/2011. *-VNR nu este
stabilită.
Informatii extra

Notificat MS/CRSPT: Seria AB, Nr. 1212

S-ar putea să-ți placă și…