Lavanda uscata – ODORIZANT NATURAL

5,00 lei

Cel mai apreciat odorizant auto, de camera sau sifonier (antimolie)

Descriere

Lavanda uscata pusa in saculet – cel mai apreciat odorizant auto, de camera sau sifonier (antimolie)

Lavanda uscata corespunzator va ramane intens colorata si foarte bogata in uleiuri eterice. Pe langa odorizarea încăperilor şi maşinilor, alungă insectele insa cel mai important beneficiu este ca actioneaza asupra noastra atat prin aromaterapia cat si fitoterapeutic. Uleiurile eterice continute de lavanda uscata folosita ca odorizante auto sau de camere, sunt aduse in circulatia sangvina atat prin inhalare si transfer pulmonar dar patrund de asemenea foarte usor pin piele (pielea este cel mai mare organ receptor al omului).

Lavanda uscata are minunate proprietăţi:

Acţionează asupra sistemului nervos fiind un calmant puternic, alungă stările de nelinişte, are efect analgetic (calmeaza sau diminueaza durerile in migrene, cefalee etc), indicat in afecțiuni cardiace cu substrat nervos. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi. Lavanda uscata este repelenta pentru insecte şi acarieni (le alunga, le inhiba capacitatea de reproducere).

Compoziţie: Lavandă (Lavandula angustifolia) .

Lavanda uscata pusa in saculeti are o larga utilizare:

Lavanda uscata este frecvent folosita ca odorizant de camera, în încăperi, pe birouri sau ca odorizant de haine cu puternic efect repelent la insecte (alunga moliile de haine). Plantele sunt folosite si ca odorizante auto în maşini. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte, se ţine ambalat pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.

Lavanda uscata are cateva reguli de pastrare

Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui, caldură intensă şi umiditate. Odorizantele auto vor fi menajate in torpedo cand masina sta la soare pentru prelungirea duratei de utilizare.

Producator de Lavanda uscata: SC FARMACIA NATURII SRL
Lavanda uscata odorizant natural
Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Lavanda uscata – ambalare: saculet de 10g
Dimensiuni aproximative: 6x10cm

Lavanda uscata este in saculet cu diverse culori si materiale.

Imaginile sunt orientative. Specificati optiunea la PASUL 2 al comenzii (in casuta MENTIUNI COMANDA) sau telefonic.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lavanda uscata – ODORIZANT NATURAL”

S-ar putea să-ți placă și…