IMMUNFLOR, 100 ML

120,00 lei

,,Immunflor”  foarte puternic imunostimulator recomandat atat copiilor cat si adultilor. Este un supliment alimentar produs in Italia pe baza de plante si lizate de acid lactic, ingredientele sale fiind utilizate in mod traditional pentru capacitatea lor de a stimula apararea naturala a organismului.

COMENZI RAPIDE 0728970915,0728970913,0234/537346

Descriere

„Immunflor” 100 ml foarte puternic imunostimulator recomandat atat copiilor cat si adultilor. Este un supliment alimentar produs in Italia pe baza de plante si lizate de acid lactic, ingredientele sale fiind utilizate in mod traditional pentru capacitatea lor de a stimula apararea naturala a organismului.

Imunitatea (din latină immunitas = scutire) este însușirea organismului vegetalanimal și uman de a opune rezistență în fața activității microbilor și a substanțelor toxice, cu alte cuvinte, capacitatea lui de a-și păstra sănătatea și vigurozitatea.

Imunitatea naturală este, la animale, o însușire ereditară a organismului care se manifestă prin rezistența lui la anumite bolimaladii, agenți patogeni (de exemplu, imunitatea șobolanilor față de difterie, a porumbeilor și găinilor față de buba neagră, a omului de ciuma bovinelor etc.). Se păstrează pe parcursul întregii vieți. Organismul posedă mai multe mijloace de apărare împotriva infecțiilor și a substanțelor străine. De exemplu, pielea sănătoasă împiedică pătrunderea microbilor, țesuturile glandulare elimină secreții cu proprietăți bactericide. Microbii ajunși în țesuturi sunt distruși de sânge prin fagocitoză, de limfă și de secrețiile ce umezesc mucoasele. Aceste lichide conțin substanțe protectoare specifice, numite mai generalizat anticorpi. Animalele superioare (incl. omul) posedă o imunitate naturală față de majoritatea microbilor din mediul ambiant.

Propolis din IMMUNFLOR: Are puternica actiune imunostimulatoare . Nu contine alcool, deoarece este produs prin utilizarea tehnicii cu CO2 (tehnica de extracţie a fluidului ), rezultand un produs, în soluţie apoasă, cu un grad ridicat de puritate.
Echinacea angustifolia din IMMUNFLOR: are proprietati imuno biologice şi este utilizat în profilaxia şi tratamentul racelilor, in creşterea apărarii endogene, prin stimularea sistemului imunitar, în special prin activarea fagocitozei şi stimularea fibroblastelor.

N-ar strica să faci o cură preventivă cu echinaceea. Printre proprietăţile sale miraculoase se numără întărirea sistemului imunitar, accelerarea vindecării, lupta împotriva infecţiilor
virale, ale sinusurilor, ameliorarea gripei şi simptomelor ei. Poţi găsi echinaceea sub formă de pastile, ceai sau tinctură
Prunus spinosa muguri din IMMUNFLOR ( GEMODERIVAT)IMUNOFLOR 100ml : reactiveaza axa hipotalamo-hipofizo-suprarenală şi stimulează sistemul imunitar. Regleaza dezechilibrele hormonale, pentru a permite copiilor o dezvoltare armonioasă şi fiziologica corecta. De asemenea,  IMMUNOFLOR 100ml stimulează sistemul imunitar atunci când, acesta a suferit in urma poluarii mediului, poluarii chimice, alergiilor respiratorii, intoxicatiilor farmacologice, infectiilor bacteriene si virale, favorizand o rapida perioada de recuperare, după tratament sau după bolile pulmonare.
Maces muguri (GEMODERIVAT din IMMUNFLOR): anti-inflamator si anti-alergic, trateaza eficient inflamaţiile recurente localizate. Este folosit în profilaxia gripei, în caz de rinofaringita, traheobronsita, amigdalita, otită, alergii şi astm bronşic alergic.
IMMUNOFLOR 100ml

Ribes nigrum muguri( GEMODERIVAT) din IMUNFLOR 100ml : are acţiune asupra glandelor suprarenale, cortexului, stimuland eliberarea de substanţe cu proprietăţi anti-inflamatorii si anti-alergice, destul de puternice, comportandu-se aproape ca un cortizon natural, fără a fi toxic.
Streptococcus termophilus STB 328 IMMUNOFLOR 100ml : Intensifică răspunsul imun la infecția virală. Inhibă dezvoltarea microorganismelor patogene în tractul digestiv. Prezența bacteriilor intestinale stimulează producerea de anticorpi, care ajută organismul a răspunde cu ajutorul sistemului sau imunitar. Rata de creștere la copii: Studiile efectuate pe o perioada de 6 luni, au aratat ca, la copiii la care s-a folosit ca supliment Streptoccocus Thermophilus , s- a obtinut o creștere vizibil mai bună, decat la copiii care nu au primit suplimentul.
Lactobacillus acidophilus – Este un inhibitor puternic al bacteriilor patogene , care impiedica proliferarea lor, mentinand o flora bacteriana normala. Este absorbit excelent de celulele tractului intestinal uman. Este un bun inhibitor, al dezvoltării microorganismelor patogene și stimuleaza eliminarea toxinelor din organism.
Lactobacillus casei LC18- Ajuta la propagarea și dezvoltarea de bacteriilor „benefice” organismului. Are caracteristica de a supraviețui în condiții de temperatură și pH variate si detine abilitatea de a stimula si consolida”apararea naturala” a organismului.
Lactobacillus rhamnosus LRH11 IMMUNFLOR 100ml – Stimuleaza producerea acidului lactic , deaoarece are caracteristica de a fermenta. Este rezistent la congelare și liofilizare. Foarte utilizat ca probiotic pentru prevenirea și tratarea diferitelor afectiuni. Previne și atenueaza o serie de probleme de sanatate, inclusiv constipatia, infectii ale tractului urinar, vaginita bacteriana, vaginita datorata candidei.
Lactobacillus bulgaricusc:IMMUNFLOR 100ml Ajută în procesul de digestie, in caz de intoleranta la lactoza, stimuland dezvoltarea bacteriilor benefice si ajuta la mentinerea unui sistem imunitar sanatos, favorizand un nivel scazut al colesterolului. Deoarece Lactobacillus bulgaricus IMMUNOFLOR 100ml are proprietăți antibiotice, poate ajuta la prevenirea infecțiilor și la inhibarea dezvoltarii microorganismelor patogene la nivel intestinal.
Fermenți lactici vii: 15 miliarde /gram

Administrare: Copii: 0,5 ml pe kg corp, inainte de micul dejun
nu trebuie să depășească 10 ml
Adulti: 10 ml /zi , inainte de micul dejun
In caz de boală: aceleași cantități , de 3-4 ori pe zi, inainte de mese
Contraindicatii: la dozele indicate nu sunt contraindicati

Producator-EMBREISE ITALIA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „IMMUNFLOR, 100 ML”

S-ar putea să-ți placă și…