HIBISCUS flori intregi – parfum si sanatate

7,00 lei

HIBISCUS dă culoare şi aromă exclusivistă deserturilor dvs naturale

Stoc epuizat

Descriere

HIBISCUS dă culoare şi aromă exclusivistă deserturilor dvs

Hibiscus-ul poate fi folosit in infuzii fierbinti pentru a adauga o culoare si o aroma unica si exclusivista deserturilor dumneavoastra. Se folosesc, de asemenea, ca ornament, pentru a parfuma apa sau camera in care locuiti. Ceaiul de Hibiscus are o culoare superba, rosie, si un parfum minunat, putand fi folosit, in acelasi timp, drept colorant si aromatizant natural pentru deserturi.

Ingrediente : flori intregi de Hibiscus, grad culinar.
Produs 100% natural. Nu contine zahar, sare, alti aditivi, MSG (monoglutamat de sodiu, E621), conservanti sau coloranti.

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: pungă de 10g

HIBISCUS – utilizări terapeutice (sursa: adevarul.ro)

Din florile de Hibiscus se prepară infuzii, decocturi şi băuturi cu proprietăţi antioxidante, calmante, hipotensive, antiinflamatoare, tonice renale şi digestive, antibacteriene şi antifebrile.

Infuziile preparate din Hibiscus sunt eficiente în tratamentul hipertensiunii arteriale. Studii recente arată o eficienţă crescută a preparatelor cu Hibiscus, echivalentă cu cea a medicamentelor alopate administrate hipertensivilor”, precizează Eugen Giurgiu, doctor în biochimie, cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie.

Maceratul de Hibiscus la rece se prepară din două linguriţe de pulbere obţinută prin măcinarea plantei, adăugate în 250 ml de apă. Amestecul se lasă la macerat timp de opt ore, după care băutura se filtrează şi se bea. Doza zilnică este de trei căni pe zi, iar terapia trebuie continuată timp de o lună.

Vinul de Hibiscus se prepară dintr-un litru de vin de casă în care se amestecă şase linguri de pulbere de hibiscus, 300 g de zahăr, o lingură de stafide şi o jumătate de linguriţă de scorţişoară. Vinul se lasă să fermenteze 14 zile, apoi se strecoară şi se îmbuteliază în sticle sterilizate cu alcool. Zilnic, se beau câte 50 ml, timp de trei săptămâni, în caz de stări febrile, de hipertensiune sau de oboseală cronică.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „HIBISCUS flori intregi – parfum si sanatate”

Ați putea dori, de asemenea…