Hair Stim

52,50 lei

Stoc epuizat

Descriere

Administrarea produsului Hair Stim susține creșterea sănătoasa a părului. Rădăcina firului de păr este hrănită prin necesarul de nutrienți furnizat organismului, precum și prin îmbunatățirea circulației la nivelul pielii capului. Totodată, conferă o mai bună densitate și rezistență, ducând la o diminuare a firelor care cad sau se rup, mai ales în timpul perierii sau a spălării părului. Astfel, părul va căpăta un aspect bogat, viguros și sănătos.

Plantele cu efect antiseptic din componența produsului, ajută la reducerea infecțiilor scalpului și a mătreții. Hair Stim ajută la reglarea secreției de melanina, fapt ce preîntâmpină albirea prematură a părului și întârzie procesul de încărunțire.
Indicații:

Cădere a părului;
Albire prematură;
Păr subțire, fragil;
Mătreață;
Păr foarte uscat.

Pentru rezultate optime, recomandăm utilizarea produsului în asociere cu uleiul Ultra Capilar.

Click aici pentru a afla mai multe despre prevenirea căderii parului.

Click aici pentru a afla mai multe despre împiedicarea albirii premature.

Disclaimer: produsul nu substituie o alimentație corectă și un regim de viață sănătos și echilibrat! Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.
Ingrediente

Ingrediente: Eclipta erecta, Withania somnifera, Praval bhasm (coral calcinat), Sida cordifolia, Sesamum indicum, Cassia fistula, Loha bhasm (fier calcinat).

Eclipta erecta: are un efect tonic și hrănitor asupra părului. Deoarece medicina ayurvedică afirmă că această plantă previne căderea părului și albirea prematură, în India este o componentă nelipsită din uleiurile pentru par. Tradițional, se mai folosește pentru a reduce depigmentarea și pentru a reda culoarea naturală a pielii și a părului.

Withania Somnifera: reduce stresul, datorită efectului său calmant, liniștitor. Această plantă se numără printre cele mai bune tonice generale și întineritoare, conform medicinei indiene tradiționale.

Sesamum indicum: fortifică oasele, dinții, părul și unghiile. Îmbunătățește rezistența și textura firului de păr.

Praval bhasm (coral calcinat): are un conținut bogat în calciu, conferind aportul necesar organismului pentru regenerarea oaselor dar și a părului.

Loha bhasm este numele fierului procesat respectând metode ayurvedice specifice astfel încât acesta să poată fi ușor asimilat de către organism. Loha bhasma preîntâmpină albirea prematură, știut fiind faptul că una dintre cauzele acesteia constă în deficitul de fier (anemie).
Doza recomandată pentru consumul zilnic: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, înainte de masă.

Interzis sportivilor! Contraindicat copiilor sub 12 ani, precum și femeilor însărcinate sau care alăptează!

Forma de comercializare: flacoane a 60 de capsule.

S-ar putea să-ți placă și…