Guggul, 60 capsule, Herba Ayurvedica

54,00 lei

Acumulare masiva de toxine in organism
Afectiuni articulare
Edeme
Osteoartrita
Hipercolesterolemie
Obezitate

Descriere

Guggul easte un detoxifiant natural al organismului, ajutand la eliminarea toxinelor din tesuturi si preintampinand reacumularea acestora. Efectul purificator duce la imbunatatirea starii generale de sanatate a organismului si la intarirea sistemului imunitar.

Stimuland metabolismul, Guggul ajuta automat la dizolvarea grasimilor, reducerea valorilor crescute ale colesterolului, imbunatatirea digestiei si eliminarea produsilor reziduali, fiind un bun adjuvant al regimurilor de slabire.

Este un bun anti-inflamator, fiind de un real folos in cazul afectiunilor articulare. Contribuie la regenerarea lichidului sinovial, a cartilajelor si ligamentelor articulare.etati:
– ajuta la mentinerea sanatatii pielii si a mucoaselor, contribuie la normalizarea metabolismului lipidelor si la mentinerea greutatii corporale normale.
– sustine metabolismul grasimilor

Ingrediente:
pulbere şi decoct din răşină de smirnă (Commiphora mukul)- 500 mg, gelatină (capsule).

Mod de administrare:
– cate 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Atenţionări:
Nu se recomandã asocierea cu medicaţie de substituţie in insuficienţa tiroidianã, cu propranolol, diltiazem, în caz de sarcinã.
A nu se lãsa la îndemâna si la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de lumină. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul nu trebuie sã înlocuiascã o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Prezentare:
60 capsule

S-ar putea să-ți placă și…