GOMAJ ANTICELULITIC – compresa cu plante medicinale

15,00 lei

Pernuta de duş pentru tonifierea şi supleţea pielii, combaterea celulitei, oboselii.

Descriere

GOMAJ ANTICELULITIC – COMPRESA CU PLANTE PENTRU UZ EXTERN

Proprietăţi: reduce grăsimile de pe abdomen, coapse, redă fermitate şi supleţe pielii, hrăneşte şi catifelează pielea, elimină celulita şi să alungă oboseala. Ingredientele active conferă o stare de relaxare şi bine general.
Compoziţie:  – Mentă (Menthae herba), Salvie (Salviae herba), Cicoare (Herba Cichorii), Cimbrişor (Serpylli herba), Urzică (Urticae herba), Isop (Hyssopi herba), Nalbă (Altheae herba), Melisă (Melissae folium), Păpădie (Taraxaci herba), Crăiţe (Tagetes flos), Lavandă (Lavandulae herba), Coada Şoricelului (Millefolii flos), Stejar (Cortex Quercus), Coada Calului (Equiseti herba). Nu conţine nici un fel de aditivi sau alte ingrediente chimice.
Utilizare: măcinătura se pune în compresa de gomaj şi se foloseşte la baia săptămânală sau se face un gomaj al corpului folosind planta ca atare. Se foloseste la masaj corporal in timpul băii saptămânale: se maseaza corpul cu miscari blande de sus in jos pe picioare sau mâini şi circular pe abdomen, în timp ce faceţi baia generală. Pentru eficienţă maximă se poate stropi cu ulei de migdale inainte de folosire. Dupa epuizarea uleiurilor din plante, se reumple pernuta cu plante noi din Ceai  extern pentru GOMAJ ANTICELULITIC.
Contraindicaţii: nu are, cu excepţia alergiilor la una din componente. Se va evita utilizarea compresei foarte fierbinţi sau utilizarea insistentă în zonele cu sensibilitate mare a pielii.
Păstrare:  se usucă după utilizare şi se păstrează la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: pernuţă cu măcinătură de plante având 35g.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „GOMAJ ANTICELULITIC – compresa cu plante medicinale”

S-ar putea să-ți placă și…