GINOSEPT ovule naturiste Fares – G84

21,00 lei

Supozitoare intravaginale naturiste pentru sanatatea aparatului genital feminin

Stoc epuizat

Descriere

GINOSEPT ovule naturiste Fares – pentru sănătatea aparatului genital feminin

utilizat ca adjuvant natural cu acţiune antimicrobiană, anticandidozică, antiinflamatoare, cicatrizantă, antipruriginoasă, anestezică locală pentru infecţii şi inflamaţii genitale, leucoree, candidoză, condiloame genitale.

GINOSEPT ovule naturiste – beneficii aduse de componente:

Florile de Gălbenele reprezintă unul dintre cele mai eficiente remedii pentru orice fel de leziuni care afectează integritatea pielii sau a mucoaselor. Ele conţin principii antiinflamatoare, emoliente, cicatrizante, antipruriginoase (împotriva mâncărimilor), anticandidozice, antitricomoniazice.

Propolisul este considerat cel mai puternic antiinfecţios natural, fiind un antibiotic cu spectru larg, antiviral, imunostimulator, antiinflamator (de două ori mai eficient decât acidul acetilsalicilic), cicatrizant şi anestezic local.

Mlădiţele de Tuia au proprietăţi antibacteriene, antivirale, antifungice, imunostimulente, antiinflamatoare, cicatrizante fiind recomandate pentru problemele aparatului genital feminin inclusiv pentru vegetaţii veneriene.

Mugurii de Plop numiţi şi propolisul vegetal, sunt o importantă sursă de propolis cu proprietăţi antibiotice şi antifungice. Mugurii de plop mai conţin şi derivaţi ai saligenolului care îi conferă puternice proprietăţi anti-inflamatorii, analgezice.

Uleiul esenţial de Cimbru este un puternic antibacterian şi antiviral, antispastic şi anestezic local. Cercetările de laboator au arătat că este un antibiotic natural eficient asupra unui spectru foarte larg de germeni patogeni, inclusiv asupra Candidei albicans.

Uleiul esenţial de Eucalipt are proprietăţi antibacteriene, antivirale, antifungice, imunostimulente, antiinflamatoare, antipruriginoase.

Uleiul esenţial de Cuişoare are proprietăți antibacteriene cu spectru larg (pe bacterii gram+ şi gram-), antivirale, antifungice, antiinflamatoare, antispastice, anestezice locale.

Azulenele din uleiul esenţial de Coada Soricelului au proprietăţi calmante, antiinflamatoare, cicatrizante.

GINOSEPT ovule naturiste – ingrediente:

gliceride solide, extract de flori de Gălbenele (Calendulae flos) 7,5%, extract de mlădiţe de Tuia (Thuja occidentalis) 5%, ceară de albine, tinctură de propolis, extract de muguri de Plop (Populi gemmae), ulei esenţial de Eucalipt (Eucalipti aetheroleum), ulei esenţial de Cimbru (Thymi aetheroleum), ulei esenţial de Cuişoare (Caryophyllorum aetheroleum), ulei esenţial de Coada Şoricelului (Millefolii aetheroleum).

GINOSEPT ovule naturiste – mod de utilizare:

un ovul pe zi, intravaginal, de preferat seara la culcare, după efectuarea toaletei locale, pentru a se asigura contactul cu ţesutul cervical şi vaginal pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Se aplică timp de 6-18 zile consecutiv, sau conform recomandării medicului. Tratamentul se poate relua la nevoie după o pauză de 7 zile.fares-logo

Atenţionare la utilizarea de GINOSEPT ovule:

A nu se folosi în sarcină, pe perioada menstrei şi în caz de hipersensibilitate la unul din componenţi. Produsul este bine tolerat. În cazuri izolate poate apărea senzaţie usoară de arsură locală, după administrarea ovulelor.

Producator de GINOSEPT ovule naturiste G84:  Fares
Continut : 6 ovule a 1,85 grame.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „GINOSEPT ovule naturiste Fares – G84”

S-ar putea să-ți placă și…