GINKGO BILOBA 60 mg – capsule Jarrow Formulas

47,00 lei

Antioxidant cu rol in imbunatatirea circulatiei si functiilor cerebrale si cardiace

Stoc epuizat

Descriere

Ginkgo Biloba 60 mg este un extract sub forma de capsule

Acest supliment indicat pentru :

  • imbunatatirea circulatiei sanguine periferice si cerebrale: creste rezistenta vasculara (venotonic) si elasticitatea peretilor arteriali, scade permeabilitatea capilarelor, reduce agregarea plachetara (reduce factorul de agregare plachetara)
  • reducerea complicatiior vasculare cauzate de cresterea glucozei din sange
  • reducerea durerilor in muschii picioarelor aparute in timpul mersului
  • reducerea stresului oxidativ
  • imbunatatirea functiilor cerebrale: imbunatateste metabolismul cerebral al glucozei, creste nivelul de ATP (nucleotide care stocheaza si transporta energia in celule)

.Compozitia suplimentului Ginkgo Biloba 60 mg: extract din frunze de Ginkgo Biloba 50:1 oferind ginkgoflavonoglicozide minim 24%, lactone terpenice minim 6%
Administrarea suplimentului Ginkgo Biloba 60 mg: 2 capsule de 2 ori / zi
Atentionari: persoanelor carora urmeaza sa li se efectueze o intervetţie chirurgicala in mai putin de 36 de ore, celor diagnosticate cu tulburari de coagulare sau celor care administreaza anticoagulante, vor fi administrate doar la recomandarea unui specialist.
Continut : 60 capsule
Producator supliment Ginkgo Biloba 60 mg : Jarrow Formulas, USA

“Te simţi obosit şi fără vlagă, iar colegul de serviciu şi-a luat liber tocmai când era mai mult de lucru? Te gândeşti că un supliment nutriţional îţi va da un pic de energie? S-ar putea să nu ai dreptate. Află când este bine să apelezi la vitaminele la cutie şi care sunt riscurile folosirii lor frecvente.

Vitaminele ne menţin tineri. 
Până la urmă, de ce atâta vâlvă în jurul vitaminelor și mineralelor? De ce trebuie să ne asigurăm în permanentă că nu ducem lipsă de ele? Cunoscute sub denumirea generică de “antioxidanţi”, acestea luptă împotriva produșilor nocivi rezultaţi în urma proceselor normale din corp. Dacă acești produși ar fi lăsaţi să-și facă de cap, atunci am arăta și ne-am simţi la 30 de ani ca la 50. Ţesuturile ar îmbătrâni prematur sub asaltul substanţelor nocive și bolile ne-ar pândi în orice moment.

Recomandate suprasolicitaţilor, nu pofticioşilor
Nu lua suplimente dacă tu consideri că ești obosit. Sau, mai rău, doar pentru că a venit perioada rece. Lasă doctorul să decidă pentru tine! Dacă organismul nu mai poate face față stresului de zi cu zi, atunci specialistul îți va recomanda o porție de pilule energizante, alături de analize care să descopere adevărata cauză a stării tale.

Ginseng, complex de vitamine, Ginkgo biloba … Au denumiri științifice, cât să te facă să crezi că toată oboseala va dispărea. Specialiștii te avertizează să nu cazi în capcana suplimentelor care pot înlocui orice. Mesele peste ca­re sari în mod regulat rămân pierdute.

Niciun complex de vitamine nu-ți va aduce în organism nutrienții de care ai nevoie. Studiile arată că organismul asimilează mult mai bine vitaminele și mineralele din alimente decât din flacoane frumos ambalate. Medicii au o vorbă: ”vitamine la pachet în lunile cu r”: octombrie, noiembrie, decembrie…

Organismul sănătos își ia din alimentaţie tot ce are nevoie. Doar la eforturi deosebite se pot lua astfel de suplimente, dar neapărat cu acordul medicului. Dacă o persoană se simte obosită sau fără vlagă nu este o idee să ia direct suplimente naturale. Lipsa poftei de mâncare sau oboseala poate ascunde diverse afecţiuni.

Tratamentul cu Ginkgo Biloba crește durata de viaţă  și întârzie procesele degenerative ale îmbătrânirii cerebrale. Extractele naturale de Ginkgo biloba, salcie și seleniu organic sunt recomandate pentru stimularea activităţii cerebrale și ameliorarea tulburărilor circulatorii.”

Sursa: adevarul.ro

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „GINKGO BILOBA 60 mg – capsule Jarrow Formulas”

S-ar putea să-ți placă și…