Gemoterapie pentru prietenii nostri necuvantatori

35,00 lei

Carte scrisa dupa o experienta de peste 27 ani de medicina veterinara holistica

Descriere

Gemoterapie pentru prietenii nostri necuvantatori – Recenzii

Dr. Maria Toma – medic veterinar homeopat
Dr. Stephen Blake, medic veterinar in San Diego – California, este membru fondator al Asociatiei Americane de Medicina Veterinara Holistica, creata cu scopul de a sprijini dezvoltarea metodelor alternative de medicina veterinara.
Meritul deosebit al lucrarii il constituie faptul ca este prezentata intr-o forma concentrata, sistematizata, usor de abordat, dar in acelasi timp acopera multe din frecventele boli care afecteaza animalele. Recomandarile sale ofera o baza informativa solida care demonstreaza ca fiintele vii, fie ele oameni sau animale, se supun acelorasi legi ale fiziologiei, fiziopatologiei si terapeuticii.
Cartea este scrisa dupa o experienta castigata in practica de peste 27 ani de medicina veterinara holistica. Parcurgand aceasta carte esti animat de optimismul molipsitor al unui suflet mare, generos, care si-a inchinat viata cautand metode terapeutice eficiente pentru a asigura starea de sanatate a fiintelor vii, metode care sa restabileasca echilibrul energetic al organismului, sa impulsioneze forta vitala, astfel incat corpul sa fie singur capabil sa lupte impotriva factorilor agresivi.
Prezinta in carte peste 50 de afectiuni frecvent intalnite pe parcursul practicii sale medicale, la caini, pisici, cai si se considera un medic binecuvantat de provocarile intalnite, pe care a putut sa le trateze si sa le vindece, folosind gemoterapia. Pentru fiecare afectiune descrie simptomele prin care poate fi identificata si remediile gemoterapice de utilizat. Pune accent pe importanta individualizarii dozei de gemoterapic, in functie de nivelul de energie al subiectului si gradul sau de sensibilitate. Specifica doza si modalitatile de administrare.
Faptul ca pe piaţa farmaceutica romaneasca exista extracte gemoterapice fabricate la Laboratoarele Plantextrakt – Cluj, invita cititorii la experimentarea gemoterapiei veterinare (le veti gasi in farmacii – nu in cele veterinare deocamdata – si in magazinele de produse naturale).
Traducerea acestei carti in cadrul Asociatiei Romane de Gemoterapie si Homeopatie va contribui ca medicii, farmacistii, precum si publicul larg din Romania, sa inţeleaga si sa probeze puterea vindecatoare a parţilor tinere de planta folosite in gemoterapie.
Mulţumim dr. Blake pentru oportunitatea oferita de a cunoaste si de a proba efectele gemoterapiei pentru “prietenii nostri necuvantatori!”

Autori: Dr. Stephen Blake.
Editura: Napoca Star
Conţinut: 174 pagini
Publicare: ISBN  978-973-6479-40-3

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gemoterapie pentru prietenii nostri necuvantatori”

S-ar putea să-ți placă și…