Gemoterapia pentru toți

42,00 lei

Această carte ne permite să fim martorii aceleiași ”magii” pe care o reîntâlnim în practica noastră la cabinet, când folosim Gemoterapia.

Descriere

Gemoterapia pentru toți

Nr. pagini 127

Gemoterapia pentru toți – O introducere în îngrijirile din stări acute”Lauren a fost inspirată să înceapă cu o carte de sinteze cu privire la terapia acută și strategiile pentru selectarea rapidă a celor mai bune remedii gemoterapice necesare în practica zilnică. Îmi place modul simplu și precis în care ea a descris fiecare dintre cele mai folosite gemoterapice, laolaltă cu ilustrații ce indică organele implicate în fiecare problemă.

Cazurile lui Lauren din această carte ne permite să fim martorii aceleiași ”magii” pe care o reîntâlnim în practica noastră la cabinet, când folosim Gemoterapia.

Extract glicerinat de ROSTOPASCA

Dorința mea este ca fiecare persoană ce caută cele mai active și rapide terapii de curățare și suport pentru corp să găsească prezenta carte la timpul și momentul potrivit, pentru a învăța despre puterea mugurilor și mlădițelor. ”
dr. Sorina Soescu – Constanța

Lauren Hubele este lector, educator, soție și mamă. Ea locuiește și lucrează în Austin, Texas. În practica ei a avut ocazia să rezolve situații acute și cronice la bebeluși, copii, adolescenți, cât și pentru părinții acestora, cu ajutorul gemoterapiei, homeopatiei și a unei diete pe bază de plante. Lauren a studiat diferite terapii cu mulți experți internaționali. Călătorește mult în țară, ca lector și educator al practicienilor de toate specialitățile, susținând potențialul de vindecare prin gemoterapie.