Gemoterapia pentru toți 2

55,00 lei

În această carte, Lauren Hubele ne arată cum să ne schimbăm focalizarea de la întărirea sistemului imunitar la sprijinirea eliminărilor naturale ale corpului

Descriere

Gemoterapia pentru toți 2

Gemoterapia pentru toți 2″Scopul cărții este să inducă conștientizarea părinților pentru îngrijirea stării de bine a copiilor folosind extracte gemoterapice și nutriție corespunzătoare, chiar de la naștere. Hubele a ajutat mulți copii prin cabinetul ei și a văzut rezultate excelente aplicând protocoalele propuse în carte. Tratamentul copiilor mici necesită o combinație de cunoaștere, expertiză, multă experiență, angajare responsabilă, observare minuțioasă, alegeri bine deliberate și actualizare constantă. Aceste calități sunt evidente în fiecare pagină a cărții, în care autoarea, bine cunoscută expertă în gemoterapie, a reușit să combine, într‑o manieră clară și rațională sfaturi eficiente, comentarii și protocoale funcționale.”
dr. Fernando  Piterà di Clima, Genova, Italia

Gemoterapia pentru toți 2″Gemoterapia este o ramură a fitoterapiei, blândă și sigură, ce întărește imunitatea copiilor și le ajută sistemele de organe să funcționeze optim. Lauren Hubele este o pasionată educatoare a noastră privind această terapie, predând într‑un mod accesibil și împuternicindu‑ne pe fiecare dintre noi, părinții, să fim vindecători eficienți pentru copiii noștri.”

Dr. Angelica Lemke, ND, Seattle, WA

Polygemma imunitate 17 – Plantextrakt

“În această carte, Lauren Hubele ne arată cum să ne schimbăm focalizarea de la întărirea sistemului imunitar la sprijinirea eliminărilor naturale ale corpului. În termeni simpli și practici, Lauren ne învață modalități de a folosi extractele naturale din plante, pentru sprijinirea eliminării și îmbunătățirea multor probleme de sănătate la bebeluși și copii mici, precum și pentru prevenirea unor probleme ulterioare. Este o carte minunată pentru întreaga familie și un ghid util pentru orice părinte. ”

Dr. Sorina Soescu, MD, MFHom,
Constanța, Romania

Lauren Hubele este lector, educator, soție și mamă. Ea locuiește și lucrează în Austin, Texas. În practica ei a avut ocazia să rezolve situații acute și cronice la bebeluși, copii, adolescenți, cât și pentru părinții acestora, cu ajutorul gemoterapiei, homeopatiei și a unei diete pe bază de plante. Lauren a studiat diferite terapii cu mulți experți internaționali. Călătorește mult în țară, ca lector și educator al practicienilor de toate specialitățile, susținând potențialul de vindecare prin gemoterapie.