FIOLE PENTRU DECOLORARE CUTANATA

80,00 lei

Pentru combaterea petelor hiperpigmentare dizgratioase de bronzaj, batranete sau graviditate. Pentru redarea claritatii fetei, dandu-i o tenta luminoasa.

Stoc epuizat

Descriere

FIOLE PENTRU DECOLORARE CUTANATA

Ai observat că în timp pe pielea ta au început să apară pete mai închise la culoare care nu mai dispar?

Frecvent după o vacanţă petrecută la mare în locul bronzului natural pe piele rămân pete mici închise la culoare, sau la unele persoane odată cu înaintarea în vârstă, pe dosul mâinilor, pe decolteu, umeri sau pe faţă au apărut şi s-au înmulţit nişte pete mici şi maronii, care seamănă cu pistruii.

Actiune

Leukocyte Extract (tyrosinase inhibitor) reduce formarea melaninei. Magnesium Ascorbyl Phosphate (da stralucire), AHA (Alpha Hydroxy Acids) elimina celulele moarte si accelereaza regenerarea celulara.

Greamaj: 10 x 3ml


Instructiuni FIOLE PENTRU DECOLORARE CUTANATA

O piele iritată de probleme hormonale, de fumat, de poluarea din mediul înconjurător, de lipsa unui stil de viaţă sănătos sau alterată de modificările care apar odată cu înaintarea în vârstă este extrem de sensibilă la acţiunea ultravioletelor. Se recomandă utilizarea cremelor de faţă care conţin factor de protecţie 50+ atât împotriva UVA cât şi a UVB, în fiecare zi a anului, oricare ar fi anotimpul şi oricare ar fi condiţiile meteo.

De preferinta seara, aplicati pe pielea curatata, o picatura de solutie peste petele de tratat. Lasati sa actioneze 5 – 10 minute, apoi aplicati crema de noapte adecvata tenului dumneavoastra. Poate fi utilizata si pentru maini si brate. Protejati ochii.


Observatie FIOLE PENTRU DECOLORARE CUTANATA

Pentru combaterea petelor hiperpigmentare dizgratioase de bronzaj, batranete sau graviditate. Pentru redarea claritatii fetei, dandu-i o tenta luminoasa.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „FIOLE PENTRU DECOLORARE CUTANATA”