FerVit, cu acerola BIO, Life Care

30,00 lei

Descriere

FerVit, cu acerola BIO, Life Care

FerVit, cu acerola BIO, Life Care® este un supliment natural, care ofera doza zilnica de fier, recomandata tinerilor si adultilor. Datorita extractelor naturale din lactat BIO feros si fruct de acerola, FerVit, cu acerola BIO, Life Care® contribuie la absorbtia rapida a fierului in organism, transportul oxigenului in sange si prevenirea oboselii sau anemiei. Acest supliment natural se recomanda doar persoanelor cu varsta peste 12 ani. Produsul nu are ingrediente de origine animala si nu este testat pe animale. Suplimentul FerVit, cu acerola BIO, Life Care® poate fi utilizat de adolescenti, persoane varstnice, femei gravide sau care se afla in perioada de alaptare.

Doza ta zilnica de fier

Fierul este un mineral esential pentru producerea globulelor rosii in organism si transportul oxigenului in tot corpul. In plus, acesta reduce starea de oboseala, previne aparitia ametelilor si ajuta la pastrarea energiei si a capacitatii de concentrare. Sursa de fier din acest supliment natural FerVit, cu acerola BIO, Life Care® o reprezinta lactatul BIO feros, care asigura doza de fier recomandata zilnic tuturor persoanelor cu varsta de peste 12 ani.

Contine vitamina C

Datorita extractului natural de fruct de acerola, acest supliment natural FerVit, cu acerola BIO, Life Care® reprezinta si o sursa de vitamina C pentru corp. Aceasta vitamina ajuta la sustinerea si imbunatatirea sistemului imunitar in mod natural. In plus, ea faciliteaza absorbtia de fier in organism. Planta acerola ofera un gust placut suplimentului natural FerVit.

Supliment natural recomandat oricui

FerVit, cu acerola BIO, Life Care® este un supliment natural recomandat oricaror persoane cu varsta de peste 12 ani, care doresc sa isi regleze aportul de fier in corp sau sa il mentina la nivelul sau optim. FerVit, cu acerola BIO, Life Care® ajuta adolescentii, persoanele in varsta sau femeile gravide sa aiba un sistem circulator si imunitar in bune conditii, dar si de a se bucura de doza de energie si concentrare necesare zilnic.

Cum il folosesc

Se recomanda 1-2 capsule pe zi, doar persoanelor incepand de la varsta de 12 ani.

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Alte informatii

Cod: 1597

Brand: Life Impulse

Cantitate/dimensiune: 10g

Greutate: 15g

Ingrediente

Cutie cu 30 capsule. O capsula contine urmatoarele ingrediente : BIO Acerola-30mg-37,5% din DZR, Lactat BIO feros-14mg-100% din DZR. Alte ingrediente: cupru, celuloza, capsula qs. DZR –Doza Zilnica Recomandata. Variatia ingredientelor +/- 10%.

 

Informatii extra

Notificat MS/CRSPT : Seria AB, Nr.1095

S-ar putea să-ți placă și…