BIO ACTIVE MC – ciuperca Agaricus Blazei Murill

18,50 lei

Ajută la oprirea cresterii celulelor canceroase, cu şase tipuri de steroizi conţinuţi.

Un pliculet costa 17 lei,daca se  ia unul pe zi ,costul pentru  o luna va fi de  lei 510 ,iar daca se  iau 3 pliculete  pe zi, costul pentru o luna  va fi de 1530 lei

Va rugam sa va evaluati posibilitatile financiare!

Descriere

Ciuperca lui Dumnezeu-Agaricus Blazei Murill

Ciuperca lui Dumnezeu şi are un bogat continut de oligoelemente si  Beta-D-glucan. De asemenea, contine sase tipuri de steroizi (cerebusterol si ergosterol) care ajuta la oprirea cresterii numarului de celule canceroase.
La testul HeLa (oprirea multiplicarii celulelor), pentru care s-a folosit un tesut afectat de cancer uterin, o cantitate foarte mica de steroizi (10-30 ppm) a oprit celulele canceroase sa se multiplice.
Efectele clinice ale ciupercii Agaricus Blazei pe sisteme/aparate:
APARATUL DIGESTIV: ulcer duodenal(se recomanda cu ceaiul Ecodigest), hepatociroza(se recomanda cu ceaiul Ecohep), hipertrofie a ficatului, cancer la ficat(se recomanda cu ceaiul Ecotum si extractul uleios-SALV 7), cancer gastric(se recomanda cu ceaiul TATANEASA), gastrita, ulcer gastric(se recomanda cu ceaiul de BUSUIOC), gastroptoza, constipatii(se recomanda cu ceaiul ECOLAX SI extractul uleios-SALV 7), stomatite cronice, Pyoreea alveolaris, polipi, hepatita B, cancer la colon sigmoidian, virus enterita, etc.
SISTEMUL CIRCULATOR: tensiune arteriala ridicata(se recomanda cu ceaiul EcoRITM), tensiune arteriala scazuta(se recomanda cu ceaiul ECOFRUCT SI extractul uleios-SALV 7), cardiopatie, tromboza cerebrala(se recomanda cu ceaiul EC0RELAX), hemiplegia, pneumonie grava(se recomanda cu ceaiul ECCORESPIRO SI SALV 7), septicemie, leucemie, limfogranulom malign, boala Hodgkin, boala Basedew(se recomanda cu ceaiul de SALVIE,FRUCTE PADURE,extractul uleios-SALV 7), cancer pulmonar(se recomanda cu ceaiul ECORESPIRO,ISOP,TATANEASA,extractul uleios-SALV 7).
APARATUL GENITAL: mamite, cancer mamar, cancer uterin, cancer ovarian, cancer cervical, dereglari cauzate de menopauza.
METABOLISMUL NERVILOR CRANIALI: diabet, reumatism articular multiplu, reumatism articular cronic, ataxie autonoma, nevroza, encefalita japoneza.
CAILE URINARE: cistita, nefrita, insuficienta renala, prostatomegalie, nefroza.(se recomanda cu ceaiul EcoREN SIextractul uleios- SALV 7)
LA NIVEL CUTANAT: dermatofitoza, eczema, dermatita atipica, dermatomiosotis, coriocarcinoma(se recomanda cu ceaiul EcoDETOX SI extractul uleios-SALV 7).
ALTELE: dureri de umar, distrofii musculare, mahmureala, ozena, artrita, gripa.
Lista efectelor clinice mentionate mai sus este alcatuita de Asociatia Japoneza de Cancer si Asociatia Farmaceutica Japoneza.
Administrare:
BIO ACTIVE MC se prezinta sub forma de pliculete ce contin pulbere (denumite stiintific microcapsule), de marimea de 8 Angstromi, continand 100% extract de Agaricus Blazei Murill. Fiecare doza cantareste 3 grame. Fiind un supliment nutritiv, nu exista o doza fixa de administrare. Producatorul va recomanda 1-2 doze/zi, inainte sau dupa mese. A nu se consuma mai mult de 3 doze/zi. Continutul unui pliculet se dizolva intr-un pahar cu apa la temperatura camerei.
RECOMANDARE:
– pentru intretinere -1 plic/zi
– pentru boli grave -3 plicuri/zi
Prezentare: pliculeţe cu 3g pulbere.
Producător: Japonia – vezi mai multe studii pe www.ejtrading.eu

Descarca prezentarea ciupercii Agaricus Blazei Muriil si foloseste beneficiile naturii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BIO ACTIVE MC – ciuperca Agaricus Blazei Murill”

S-ar putea să-ți placă și…