Ceai de Sideritis(Mursalski)

39,00 lei

Ceai de Sideritis(Mursalski)  – Sideritis scardica

 sideritis – aroma mării Mediteraneene Culoare gălbenuie, uşor picantă cu o adiere de lămâie, provine din regiunea Mediteraneană de Est (nu doar din Grecia!) Este excepţional după o zi grea de muncă, consumat cald sau rece.

Stoc epuizat

Descriere

Ceai de Sideritis(Mursalski)

Numele de Sideritis provine de la cuvantul grecesc pentru fier, σίδηρος (SEE-te-ros). Planta, cu denumirea stiintifica de Sideritis scardica, este cunoscuta in Bulgaria sub numele de Mursalski chai (ceai de Mursalitsa).

 Sideritis – aroma mării Mediteraneene Culoare gălbenuie, uşor picantă cu o adiere de lămâie, provine din regiunea Mediteraneană de Est (nu doar din Grecia!) Este excepţional după o zi grea de muncă, consumat cald sau rece.

Ceai de Sideritis(Mursalski)  Planta a fost folosita, conform traditiei grecesti,  ca un panaceu pentru orice boală, în timp ce studii recente au dovedit atributele speciale ale plantei.

Ceai de Sideritis(Mursalski)  – Proprietati:

Proprietati antivirale, antibacteriene, diuretice, tonice, antioxidante, antifungice, antiinflamatoare, sistem imunitar, raceala. Aceasta planta va ucide tot felul de microbi, si va consolida sistemul imunitar. Studii medicale recente la Universitatea din Atena au arătat că această plantă va lupta in cancer si va ajuta, de asemenea, pentru a vindeca si întârzia osteoporoza.

Ceai de Sideritis(Mursalski)  – Preparare şi administrare:

infuzie din 1 linguriţă plantă la o cană de apă clocotită. Se beau 2-3 căni pe zi inainte de masa.Extern :se clatesc ochii.

Ingrediente:  Herba Sideritis scardica

Păstrare: la loc uscat şi răcoros, ferit de lumină şi umiditate.
Distribuit:Eden Line (patoul Rodopa )
Ambalare: 30g

Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Va rugam sa cititi cu atentie prospectul. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceai de Sideritis(Mursalski)”

S-ar putea să-ți placă și…