Extract de ciuperca Reishi, 400 mg, Life Care

69,00 lei

Stimuleaza sistemul imunitar
Puternic antioxidant
Creste longevitatea, vitalitatea si energia intregului organism
Stimuleaza regenerarea celulelor nervoase
Reduce inflamatiile si poate combate virozele si afectiunile bacteriene

Descriere

Ciuperca Reishi, sau Ganoderma Lucidum, este destul de putin cunoscuta in Occident, dar este extrem de apreciata in lumea asiatica de mii de ani si reprezinta unul dintre cele mai vechi simboluri ale bunastarii si longevitatii.

Reishi, numita si ,,ciuperca nemuririi sau marele protector imunitar’’ a fost folosita inca din antichitate ca tonic, adaptogen si imunostimulator al organismului. Are un gust amar, lemnos, dar cu proprietati extraordinare de prevenire a racelilor si virozelor, imbunatatind semnificativ capacitatea naturala de aparare a organismului, sporind productia de celule ale sistemului imunitar.
Extract de ciuperca Reishi, 400 mg, Life Care®: pe langa proteine, vitamine si aminoacizi, mai contine o concentratie mare de saruri minerale precum zinc, magneziu, calciu, germaniu organic si polizaharide ce au efecte benefice asupra sistemului imunitar si a circulatiei.

Polizaharidele (in concentrație de 20%) sunt substante organice cu cele mai active proprietati de reglare a sistemului imunitar, de reducere a tensiuni arteriale si de crestere a longevitatii si vitalitatii organismului.

Beneficiile ciupercii Reishi sunt:

– Stimuleaza sistemul imunitar

– Puternic antioxidant

– Stimuleaza regenerarea celulelor nervoase

– Creste longevitatea, vitalitatea si energia intregului organism

– Neutralizeaza radicalii liberi

– Imbunatateste fluxul sangvin

Reishi contine triterpenoide, polizaharide si peptidoglicani, substante cu multiple beneficii terapeutice asupra sanatatii.

Cele mai cunoscute efecte ale Reishi sunt cele asupra sistemului imunitar, dar ciuperca are si alte avantaje ca: reducerea oboselii, ameliorarea starilor depresive, cresterea longevitatii si imbunatatirea tonusului general.

Compusii din ciuperca Reishi pot ajuta la mentinerea tensiunii arteriale si al colesterolului la un nivel optim. Reishi poate modifica genele din celulele albe din sange, care sunt parti esentiale ale sistemului imunitar. Astfel, capacitatea naturala de aparare a organismului este fortifiata. Reishi reduce inflamatiile si poate combate virozele si afectiunile bacteriene.
Se recomanda 2 capsule pe zi dupa masa, incepand cu varsta de 16 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. A se feri de lumina, a se pastra la loc uscat si racoros. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici.
Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
VEGAN
VEGETARIAN
FARA INGREDIENTE DE ORIGINE ANIMALA
NU A FOST TESTAT PE ANIMALE
POATE FI UTILIZAT DE FEMEILE GRAVIDE
POATE FI UTILIZAT DE FEMEILE CARE ALAPTEAZA

Brand: Life Impulse
Ingrediente

Cutie cu 30 capsule – 14,85 g. O capsula contine urmatoarele: 400 mg extract din ciuperca Reishi (Ganoderma lucidum).
Informatii extra

Notificat MS/ CRSPT: Seria AB, Nr. 2376

S-ar putea să-ți placă și…