DIGESTION BIO

115,00 lei

Descriere

Digestion Bio, 20 fiole, Laboratoires Dietaroma

DIGESTIE

SUPLIMENT ALIMENTAR – PRODUS ECOLOGIC

20 Fiole a 10ml, volum net 200ml

Proprietati:
– cu o formula bazata pe 4 plante cunoscute pentru beneficiile aduse sistemului digestiv si hepatic, Digestion te ajuta sa iti recapeti starea de bine intr-un mod 100% natural;
– este recomandat daca aveti probleme digestive de origine hepatica (stimuleaza secretia biliara si evacuarea acesteia), pentru cure de detoxifiere (protejeaza si ajuta la regenerarea ficatului) si pentru ameliorarea tenului cu probleme;
– este realizat printr-o metoda unica si brevetata de extragere a substantelor bioactive Blue Extraction, metoda inovativa ce permite extragerea de substante active si utilizeaza totumul principiilor active in fiecare fiola;
– metoda Blue Extraction foloseste ultimele inovatii in optimizarea extractiei activilor pretiosi din radacini, frunze si flori;
– utilizand ca solvent o apa foarte pura si conditii foarte precise de temperatura si presiune, aceasta metoda extrage fara a degrada majoritatea moleculelor active ale ingredientului vegetal;
– folosind totumul plantei, aceste molecule pretioase contribuie activ la starea ta de bine si la sanatatea organismului tau.

4 Plante recunoscute în mod tradițional eficiente în contribuția la o digestie bună, la o mai bună funcționare hepato-biliară și intestinală.

Aceste plante sunt COMPLETE prin Concentrat Integral de Plante (C.I.P.) care vă aduc totalul ingredientelor active din părțile utilizate ale plantei.

Anghinarea este folosită pentru a activa funcționarea hepato-biliară, pentru a stimula digestia și tranzitul.

Feniculul este o plantă blândă pentru mucoasa intestinală, ameliorează balonarea.

Busuiocul este una dintre marile plante cu proprietăți digestive.

Armurariul este în mod tradițional o plantă protectoare și stimulatoare pentru ficat.

La vârful tehnologiei, Dietaroma vă invită să vedeți eficacitatea remarcabilă a extractelor sale din plante organice din sectoarele de solidaritate franceze a căror concentrare de ingrediente active este excepțională.

Metoda BLUE EXTRACTION, care folosește ultimele descoperiri în ceea ce privește cunoașterea plantelor, optimizează extragerea prețioaselor ingrediente active din rădăcini, frunze și flori.
Utilizând ca solvent, apă foarte pură, în condiții precise de temperatură și presiune, această metodă inovatoare extrage ușor, fără degradare și fără niciun solvent chimic sau agresiv, majoritatea moleculelor active din plante.

În comparație cu metodele convenționale: infuzie, decoct, macerare în alcool sau glicerină, metoda BLUE EXTRACTION este cu adevărat inovatoare și de 2 până la 4 ori mai eficientă.
Concentrația ingredientelor active în produsul final este maximă. Se folosește totalul plantei. Toate părțile frunzei, rădăcinii, florii sunt folosite și își livrează moleculele prețioase pentru a contribui la bunăstarea și sănătatea noastră.

Extracte de plante: anghinare, busuioc, fenicul, armurariu, din culturi organice și sectoare controlate din Valea Loarei.

INGREDIENTE * (1 fiolă/10ml): extract apos 5:1 din:

(frunze de Anghinare/Cynara scolymus*-27%;

fructe de Armurariu/Silybum marianum*-27%;

fructe de Fenicul/Foeniculum vulgare*-26%;

frunze de Busuioc/Ocimum basilicum*-20%) – 95%;

suc concentrat de Portocale* – 5%

(* ingrediente din agricultură biologică)

ACȚIUNE

Cocteil din extracte de plante cu rol în susținerea bunei funcționări a sistemului digestiv.

MOD DE UTILIZARE
1 fiolă pe zi, diluată într-un pahar mare cu apă, timp de 20 de zile. Se poate relua administrarea dupa 10 zile de pauză. A se agita bine fiola înainte de utilizare.
Contraindicat copiilor și femeilor însărcinate sau care alăptează. Solicitati sfatul specialistului.
Produs fără coloranți artificiali, fără zahăr adăugat , fără îndulcitori. Prezența unor ușoare depuneri se datorează folosirii extractelor de plante BIO și este un fenomen natural ce nu afectează calitatea și eficacitatea produsului. A se păstra ferit de lumină și la o temperatură sub 25ᵒ C. Un supliment alimentar nu trebuie să înlocuiască o alimentație variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
ATENȚIONĂRI
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
Notificare SNPMAPS nr. 13721/2019
Nr lot/A se consuma,de preferință, înainte de sfârșitul lunii…( vezi ambalaj)
Producator Laboratoires Thera Sana – FRANTA
Detinator notificare/distribuitor: TRAIESTE BIO SHOP SRL
Distribuitor Certificat Ecologic de SRAC Cert SRL RO-ECO-026

* Informațiile furnizate au caracter personal-informativ și nu intenționează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informațiile despre produse nu își propun să identifice sau să vindece nicio boală. Recomandările nu înlocuiesc consultul medical de specialitate și nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare, recomandăm și un stil de viață sănătos, bazat pe mișcare, hidratare și alimentație adecvate.
Detalii produs
Categorie
SUPLIMENTE, BRAND, SUPLIMENTE ALIMENTARE ECOLOGICE, DIETAROMA
Producator
Dietaroma
Produs Ecologic Certificat
SRAC Cert SRL RO-ECO-026
Taguri
detoxifiere, protectie hepatica, hepatoprotector, oboseala, stres, astenie, adaptare, regenerare hepatica, stimularea secretiei biliare, tonic hepatic, fiole buvabile, produs ecologic, supliment alimentar ecologic

S-ar putea să-ți placă și…