Detergent BIO pentru vase – aromă de portocale

28,00 lei

Proprietati deosebite de dizolvare a grasimilor, produs 100% ecologic.

Stoc epuizat

SKU: IG02 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Detergentul pentru vase BIOHAUS are proprietati deosebite de dizolvare a grasimilor, lasand vasele curate si stralucitoare. Detergentul contine numai ingrediente de origine vegetala sau minerala. Este balnd cu mainile, fiind recomandat chiar si persoanelor cu piele sensibila. Concentrat si eficient, nu contine coloranti sintetici, arome artificiale sau conservanti. Produs testat dermatologic.
Detergent BIO pentru vase BioHAUS – cu aroma de portocale BioHaus corespunde cerintelor crescande in domeniul ecologic si dermatologic si convinge printr-o exceptionala capacitate de spalare si de curatare. Tensidele zaharoase obtinute din materii prime precum cartofi, porumb sau trestie de zahar, respectiv sfecla de zahar si ulei din samburi de cocos si palmier combinate cu sulfati ai unor alcooli grasi din samburi de cocos si de palmier sunt substante de spalare active cu proprietati dermatologice exceptionale. Este versatil, multifunctional si biodegradabil.
Recomandari de utilizare a detergentului pentru vase:
– pentru indepartarea tuturor tipurilor de murdarie de pe vase;
– poate fi folosit si de catre persoanele care au o piele sensibila;
– pentru spalarea manuala a vaselor.
Ingrediente si informatii nutritionale: 5-15% fara ioni tensioactivi ,30% terpine de portocal, tenside zaharoase, sulfati ai alcodetergent bio pentru vaseolilor grasi, acid lactic, alcool, glicerina, sare de bucatarie, proteine din grau, uleiuri eterice naturale, acid sorbic.
Greutate: 500 ml
Producător: BioHAUS – producator certificat ECOCERT.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent BIO pentru vase – aromă de portocale”