Comprese cu plante pentru MASAJ CORPORAL

25,00 lei

Combat încordarea, stresul accentuat şi oboseala, tonifiază pielea, stimuleaza circulaţia periferică, diminuează durerile reumatice.

Descriere

Comprese cu plante pentru MASAJ CORPORAL

PRODUS DE UZ EXTERN

Masajul – arta si stiinta vindecarii

Masajul poate fi considerat o arta si o stiinta a vindecarii. Teoriile masajului terapeutic au un caracter stiintific, insa aplicarea propriu-zisa a acestora este o arta, intrucit ea implica simtul vindecarii, senzitivitatea atingerii, perceptia si intuitia. Este un mod unic de a comunica fara cuvinte, de a impartasi energia, de a experimenta bucuria relaxarii si linistei mentale. Deseori, masajului ii sint atribuite efecte spirituale subtile, apropiate de cele ale meditatiei.

Proprietăţi Comprese cu plante pentru MASAJ CORPORAL: efect de reîntinerire şi tonifiere, stimulează circulaţia periferică, terminaţiile nervoase, circulaţia sangvină curăţând vasele de sânge, hrăneşte pielea, elimină celulita, atenuează durerile reumatice..
Compoziţie Comprese cu plante pentru MASAJ CORPORAL:  Isop (Hyssopi herba), Salvie (Salviae herba), Crăiţe (Tageti flos), Tei (Tiliae flos), Albăstrele (Cyani flos), Busuioc (Basilici herba), tărâţe de Ovăz (Avena sativa), coajă de Stejar (Quercus cortex), Cimbru (Saturejae herba), Pedicuţă (Lycopodii herba), coajă de Salcie (Salicis cortex). Nu conţine nici un fel de aditivi sau alte ingrediente chimice.
Utilizare: se stropeşte compresa cu puţină apă, se încălzeşte în baie de aburi până la o temperatură suportabilă, apoi se masează uşor suprafaţa pielii 5-10min. Poate fi folosită de 8-10 ori de la prima utilizare
Contraindicaţii: nu are, cu excepţia alergiilor la una din componente. Se va evita utilizarea compresei foarte fierbinţi.
Păstrare: a se usca după utilizare; a se păstra în loc uscat şi răcoros sau în frigider, la o temperatură de 2-5°C.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: compresă de 100g.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Comprese cu plante pentru MASAJ CORPORAL”

S-ar putea să-ți placă și…