COLOSTRUM PRIME LIFE 120 capsule

134,00 lei

Antiviral, antibacterian, antimicotic, antiparazitar, imunomodulator, cardiotonic, neurotrofic, antidepresiv, antiaging

Stoc epuizat

Descriere

Indicatii : Colostrul este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere. Factorii imunizanti si de crestere din compozitie ii confera capacitati curative enorme: antitumoral, antiinfectios hepatic, pulmonar si digestiv, antiinflamator, imunomodulator, antiosteoporotic, antiviral, antibacterian, antimicotic, reface tesuturile, masa musculara, ligamentele, neuronii, capilarele, regleaza glicemia, colesterolul, stimuleaza activitatea cerebrala, vindeca leziunile cerebrale, cardiace, detoxifiant, antianemic, protector vascular, antialcool, antigripal.

Compozitie : Per 4 capsule: Colostru 500 mg, Imunoglobuline (≥35%) ≥175 mg, Lactoferin 3 mg, Factor de crestere neuronala 0.03-0.06 mcg, Factor de crestere epiteliala (EGF) 0.1-0.2 mcg, Factor de crestere pentru fibroblaste 0.02- 0.06 mcg, Receptori de insulina ca factori de crestere Igf-I si Igf-II 0.01-0.02 mcg, Factori de transformare si crestere A si B (TGF A si B) 0.01-0.04 mcg, Factor de crestere PDGF 0.02-0,04 mcg, Angiogenin 0.1-0.2 mcg, PRP (polipeptida bogata din proteine), Glicoproteine, Lactalbumine, vitamina A si E, minerale (sulf), Citokine, Acid orotic, Oligozaharide, Glicoconjugate, Lizozomi.

Administrare : 1 – 4 capsule / zi intre mese sau conform recomandarii medicului de specialitate.
Pulberea se poate aplica si pe rani externe pentru grabirea vindecarii.

Contraindicatii : NU se administreaza femeilor insarcinate sau care alapteaza, celor cu alergii la una dintre componente.
Continut : 120 capsule
Producator : Jarrow Formulas, USA

Imunoglobuline:
Colostrul contine anticorpi specifici pentru 19 microbi patogeni (rotavirus, Helicobacter pylori, Cryptosporidium, Salmonela, Candida albican, streptococi, stafilococi, E. coli). IgA (protejeaza impotriva bacteriilor mucoasele din tractul digestiv si respirator), IgD (antivirala, maturizeaza limfocitele), IgE (antivirala, antialergica, antiparazitara, creste sensibilitatea receptorilor celulari de insulina), IgM (distruge bacteriile), IgG (cea mai importanta imunoglobulina din corp, neutralizeaza toxinele si microbii din sange si limfa, traverseaza placenta si protejeaza fatul si nou-nascutul).
Lactoferin : este o substanta antivirala si antibacteriana foarte puternica; impiedica cresterea microorganismelor patogene si a tumorilor prin capacitatea de a capta ionii de fier in exces si a-i elibera in celulele rosii, crescand astfel nivelul de oxigen din tesuturi. Este deosebit de valoroasa in terapia antitumorala, a infectiilor cu virus herpetic, HIV, a sindromului de oboseala cronica provocat de virusul Epstein Barr si a candidozelor (Candida albican). Lactoferinul blocheaza radicalii liberi, induce apoptoza (moartea celulelor canceroase) fara a le afecta pe cele sanatoase, impiedica aparitia metastazelor, reduce selectiv nivelul de glutation in celulele tumorale, facandu-le mai vulnerabile la tratamentele radio si chimioterapice.
Factor de crestere neuronala : factor neurotrofic care stimuleaza regenerarea celulelor nervoase (necesar in tratarea bolilor neurodegenerative: boala Parkinson, maladia Alzheimer).
Factor de crestere epiteliala (EGF) : protejeaza si stimuleaza cresterea celulelor epiteliale.
Factor de crestere pentru fibroblaste : repara leziunile, micsoreaza inflamatiile.
Receptori de insulina ca factori de crestere Igf-I si Igf-II sunt factorii de crestere cei mai abundenti din colostru, care influenteaza metabolismul lipidelor, proteinelor si carbohidratilor. Igf-I reface AND-ul si ARN-ul, grabeste repararea tesuturilor, reface masa musculara, regleaza nivelul de colesterol si glucoza din sange, accelereaza absorbtia neurotransmitatorului serotonina (induce “starea de bine”).
Factori de transformare si crestere A si B (TGF A si B) : stimuleaza formarea oaselor si cartilajelor; ajuta refacerea tesuturilor inclusiv a dublurii intestinale. Colostru este singura sursa de TGF-B care creste numarul de osteoblaste (celulele constructoare ale oaselor) si impiedica formarea osteoclastelor (celulele care degradeaza structura oaselor) ceea ce il face necesar in tratarea osteosarcoamelor si a osteoporozei.
Factor de crestere PDGF : regenereaza neuronii, ajuta la refacerea cartilajelor.
Factorii de crestere pot ajuta regenerarea muschiului cardiac si pot preveni ateroscleroza coronariana prin distrugerea bacteriilor (ex.: Chlamydia) care sunt factori favorizanti ai acestei boli.
Angiogenin : induce formarea de vase noi de sange pentru circulatia coronariana.
PRP (polipeptida bogata din proteine) : regleaza activitatea timusului (micsoreaza reactiile autoimune) ceea ce face colostrul eficient in bolile autoimune (lupus, scleroza in placi, artrita reumatoida, boala Crohn, oboseala cronica, tiroidita, psoriazisul) dar si in stari de imunodeficienta, eficient in alergii.
Glicoproteine (inhibitori de proteaza si tripsina) : reduc riscul aparitiei ulceratiilor gastrice provocate de Helicobacter pylori.
Lactalbumine : foarte eficiente in infectii virale si in numeroase forme de cancer (induc apoptoza); benefica persoanelor cu nivelul scazut de serotonina (in stres, depresii), stimuleaza activitatea cerebrala, amelioreaza starea organismului in perioade de efort.
Vitamine (A, E) si minerale (sulf) : efect antioxidant, necesare in sinteza proteinelor.
Citokinele sunt implicate in comunicarea intercelulara, regleaza raspunsul imun, stimuleaza productia de imunoglobuline si regenereaza tesuturile, reduc efectele gastro-intestinale ale antiinflamatoarelor nesteroidiene, au efecte favorabile in tratarea cancerului, infectiilor, inflamatiilor.
Acidul orotic : mentine calitatea celulelor rosii.
Oligozaharidele si glicoconjugatele sunt componentele cele mai active din lapte; concentratia cea mai mare a acestor substante se gaseste in colostru; asigura protectie contra factorilor patogeni si stimuleaza refacerea florei microbiene intestinale, blocheaza activitatea bacteriilor Streptococus si Pneumococus care provoaca inflamatiile pulmonare si otita medie.
Lizozomii sunt organite existente in citoplasma celulara cu actiune antibacteriana.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „COLOSTRUM PRIME LIFE 120 capsule”