Colostrum Ecologic, 400 mg

57,00 lei

Descriere

Colostrum Ecologic, 400 mg
Imunitate cu anticorpi potriviti

Colostrum Ecologic, 400 mg este prima forma a laptelui produs de glandele mamare dupa nastere. Are o combinatie unica de nutrienti, printre care amintim diferitele tipuri de proteine, vitamine si minerale esentiale organismului, in special pentru sistemul imunitar. Este o resursa importanta ce sprijina sistemul imunitar, digestiv, dar si caile respiratorii. Colostrum Ecologic, 400 mg, Life Care®, creste nivelul anticorpilor, astfel intarind sistemul imunitar si ajuta la asimilarea nutrientilor ce favorizeaza cresterea nivelului de energie.

Stiai ca aceasta forma a laptelui, numit colostru contine:
>> De 3 ori mai multe proteine decat laptele matur
>> Foarte multi anticorpi
>> Leucocite
>> Acizi grasi polinesaturati;
>> Vitamina A si vitamina K;
>> Minerale.

Sprijina sistemul imunitar

Sistemul imunitar este un sistem complex de celule si molecule numite si anticorpi si au rolul de a asigura protectia impotriva factorilor din mediul extern. Organismul se confrunta adesea cu un sistem imunitar scazut, cauza principala fiind stresul emotional si fizic, tulburarile de somn si o alimentatie nesanatoasa.

Dezvoltare armonioasa a organismului

Pentru copii, colostrul este factorul important ce asigura o crestere si o dezvoltare armonioasa a organismului, asigurand “baza” unui sistem imunitar puternic. Pentru adulti, colostrul este un “scut” natural de aparare impotriva virusilor, bacteriilor si parazitilor.

Colostrum Ecologic, 400 mg, Life Care® asigura echilibrul sistemului imunitar prin aportul de nutrienti, sustine sanatatea tractului digestiv si ajuta la refacerea tesuturilor nervoase, osoase si musculare.

Cum il folosesc

Se recomanda 1-2 capsule/zi doar persoanelor incepand de la varsta de 6 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. A se feri de lumina, a se pastra la loc uscat si racoros. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici.
Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
NU este testat pe animale
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului

Alte informatii

Brand: Life Impulse

Cantitate/dimensiune: 14g

Greutate: 20g
Ingrediente

Cutie cu 30 capsule. O capsula contine urmatoarele ingrediente: Colostru ecologic (20%) – 400 mg – *% din VNR. Alte ingrediente: capsula din celuloza 95 mg. VNR – Valoare Nutritionala de Referinta – cf. Reg.UE 1169/2011. *- VNR nu este stabilita. Variatia ingredientelor +/- 10%
Informatii extra

Notificat MS/CRSPT: Seria AB, Nr. 2235

Ați putea dori, de asemenea…