Colar antireumatic din plante macinate

75,00 lei

Amestec din plante ecologice indicat pentru calmarea durerilor reumatismale, în artrite, pentru durerile de cap datorate spondilozei prin acţiunea analgezică şi antireumatică. Acționează asupra sistemului osteo-articular la nivelul coloanei vertebrale, umeri, şolduri, genunchi, etc.

Poti face o comanda telefonica rapida :0234/537346,0728970915

Stoc epuizat

Descriere

Descriere Produs

Colar antireumatic din plante macinate

Produs de uz extern. Amestec din plante  indicat pentru calmarea durerilor reumatismale, în artrite, pentru durerile de cap datorate spondilozei prin acţiunea analgezică şi antireumatică. Acționează asupra sistemului osteo-articular la nivelul coloanei vertebrale, umeri, şolduri, genunchi, etc. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.
Mod de utilizare: se ţine direct pe piele, pe sub îmbrăcăminte în zona dureroasă pe o perioadă cât mai lungă, în perioada zilei cât şi pe toată perioada nopţii. Poate înlocui perna de dormit. Poate fi utilizată atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte, se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.

Se poate incalzi in cuptorul de aragaz (nu la microunde!) si se aplica pe locul dureros
Compoziţie Colar antireumatic din plante macinate: MACINATURA DIN:  iarbă de Salvie (Salviae herba), iarbă de Pedicuţă (Lycopodii herba), iarbă de Cimbru (Thymii herba), iarbă de Rozmarin (Rosmarini herba), frunze de Nuc (Juglandis folium),  flori de fân, tablete de sare.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator de Pernuta Antireumatica cu plante : SC FARMACIA NATURII SRL
Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 500g
Dimensiuni aproximative: 10cmx50cm

CONTRAINDICATII: ALERGII LA UNA DIN COMPONENTE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colar antireumatic din plante macinate”

S-ar putea să-ți placă și…