CEAI NEGRU ENGLISH BREAKFAST 250g AKBAR

35,00 lei

Consumat zilnic, ceaiul negru ne ajută să ne păstrăm o siluetă de invidiat, deoarece acesta are proprietatea de a stimula digestia și de a arde grăsimile. De asemenea, dantura este protejată, iar apariția cariilor și a plăcii bacteriene sunt împiedicate datorită consumului de ceai negru.cOMENZI RAPIDE 0234537346,0728970915

Stoc epuizat

Descriere

CEAI NEGRU ENGLISH BREAKFAST 250g AKBAR

Un amestec rafinat din unele din cele mai bune plante crescute la altitudini mari, este renumit pentru culoarea aurie bogata, aroma placuta si gust racoritor, proprietati traditionale pentru un amestec mic dejun englezesc. Pachetul contine 250g de ceai vrac.

Beneficii:

Conform statisticilor, în anul 1997 ceaiul negru reprezenta aproximativ 75% dintre toate tipurile de ceai consumate în întreaga lume.

Pentru occidentali, ceaiul negru a fost întotdeauna cel mai clasic și mai cunoscut dintre toate tipurile de ceai, mai ales în Marea Britanie. Se pare însă că în prezent această tendință este în curs de schimbare și se consumă tot mai des și alte ceaiuri precum binecunoscutul ceai verde, ceaiul Oolong sau ceaiul roșu Pu Erh. Aceste ceaiuri au fost consumate și preferate în mod tradițional, aproape în mod exclusiv, în țările asiatice.

Consumat zilnic, ceaiul negru ne ajută să ne păstrăm o siluetă de invidiat, deoarece acesta are proprietatea de a stimula digestia și de a arde grăsimile. De asemenea, dantura este protejată, iar apariția cariilor și a plăcii bacteriene sunt împiedicate datorită consumului de ceai negru.

Ceaiul negru este un aliat de nădejde pentru prevenirea cancerului. Numeroase studii medicale au arătat că ceaiul negru poate preveni apariția cancerului și a celulelor tumorale. Ceaiul negru previne îndeosebi apariția cancerului pulmonar, ovarian, de col sau rectal. De asemenea, studiile și cercetările din domeniul medical au dovedit că ceaiul negru previne și apariția cancerului de prostată, de stomac sau de sân.

Dar care este motivul pentru care ceaiul negru poate ajuta la apariția cancerului? Frunzele de ceai negru conțin substanțele numite flavonoide. Flavonoidele sunt compuși polifenolici, care se găsesc în fructe, legume și anumite băuturi (ceai, cafea, sucurile de fructe, vinul roșu).

Flavonoidele au numeroase efecte benefice asupra sănătății, au proprietăți anti-alergice, antivirale, antiinflamatorii, antiagregante plachetare, antioxidante și antitumorale.

Iată ce a declarat cercetătoarea din domeniul nutriției, Aedin Cassidy, profesoară la Norwich Medical School din Anglia: „Principalele surse de flavonoide includ ceaiul negru şi citricele, care pot fi foarte uşor de inclus într-o dietă, ceea ce ne sugerează că schimbările simple ale obiceiurilor alimentare pot avea un impact important în ce privește reducerea riscului de instalare a cancerului ovarian”.

Chiar dacă și alte tipuri de ceai câștigă tot mai multă notorietate, ceaiul negru rămâne cel mai consumat tip de ceai la nivel mondial.

Bogat in antioxidanti si substante active, ceaiul negru este esential pentru un stil de viata sanatos. Ceaiul negru imbunatateste sanatatea sistemului cardiovascular, previne cancerul, este benefic pentru piele si par, intareste sistemul osos, stimuleaza sistemul digestiv, imbunatateste activitatea creierului, stimuleaza metabolismul, intareste sistemul imunitar

Ceaiul negru se dovedește a fi un aliat de nădejde pentru protejarea și salvarea arterelor. Așadar, un consum regulat de ceai negru împiedică formarea de cheaguri de sânge ce ar putea bloca arterele, iar oxidanții și flavonoidele îmbunătățesc vasodilatația coronariană.

Mod de preparare:

Fierbeti apa, apoi lasati-o sa se odihneasca circa 2-3 min astfel incat sa ajunga la temperatura de 90-95 grade Celsius. Dupa ce apa a ajuns la temperatura potrivita se introduc frunzele de ceai (o lingurita pentru o ceasca) si sunt lasate la infuzat 3-5 minute. Frunzele pot fi folosite pentru 2 pana la 3 infuzii.

Depozitati intr-un loc uscat si racoros. A se pastra dupa deschidere in recipiente inchise ermetic, ferit de expunerea directa la lumina soarelui.

Ambalat la 250gr.

CONTRAINDICATII:

Unul din principalele efecte negative ale consumului de ceai negru este acela că împiedică absorbția fierului în organism. Pentru a se evita acest lucru, se recomandă ca ceaiul negru să nu fie consumat cu o oră înainte și cu o oră după masă. Astfel, nutrienții din alimente pot fi absorbiți cu ușurință în organism.

Datorită conținutului său de cafeină, mai ridicat decât în toate celelalte ceaiuri, ceaiul negru crește tensiunea arterială, poate produce insomnie dacă este consumat târziu, palpitații sau nervozitate, printre altele.

Pe de altă parte, efectul diuretic al tuturor tipurilor de ceai, poate provoca o pierdere prin urină a mineralelor, precum potasiu, calciu și sodiu. Cu toate că ar fi nevoie de o cantitate destul de mare de ceai pentru ca aceste pierderi să fie semnificative, este bine să se ia în considerare acest lucru, mai ales în cazul persoanelor care au carențe de aceste minerale, cum este de exemplu osteoporoza.

Totuși, dacă se consumă două-trei căni de ceai negru zilnic, la adulții sănătoși nu ar trebui să apară nicio problemă.

În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, se recomandă să se consume maxim două căni pe zi de ceai negru.

Importat si distribuit CASA CEAIULUI

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CEAI NEGRU ENGLISH BREAKFAST 250g AKBAR”

Ați putea dori, de asemenea…