Reduceri!

Ceai extern pentru GOMAJ ANTICELULITIC

5,00 lei

Amestec de plante pentru reîncarcarea pernuţei de gomaj antitcelulitic, destinata sa redea suplete pielii, sa elimine celulita si sa alunge oboseala.

Comenzi rapide-0728970915,0234537346

Descriere

PRODUS DE UZ EXTERN
Proprietăţi Ceai  extern pentru GOMAJ ANTICELULITIC: reduce grăsimile de pe abdomen, coapse, redă fermitate şi supleţe pielii, hrăneşte şi catifelează pielea, elimină celulita şi să alungă oboseala. Ingredientele active conferă o stare de relaxare şi bine general.
Compoziţie Ceai extern pentru GOMAJ ANTICELULITIC: plante medicinale – Mentă (Menthae herba), Salvie (Salviae herba), Cicoare (Herba Cichorii), Cimbrişor (Serpylli herba), Urzică (Urticae herba), Isop (Hyssopi herba), Nalbă (Altheae herba), Melisă (Melissae folium), Păpădie (Taraxaci herba), Crăiţe (Tagetes flos), Lavandă (Lavandulae herba), Coada Şoricelului (Millefolii flos), Stejar (Cortex Quercus), Coada Calului (Equiseti herba). Nu conţine nici un fel de aditivi sau alte ingrediente chimice.
Utilizare  Ceai  extern pentru GOMAJ ANTICELULITIC : măcinătura se pune în compresa de gomaj şi se foloseşte la baia săptămânală sau se face un gomaj al corpului folosind planta ca atare. Se foloseste la masaj corporal in timpul băii saptămânale: se maseaza corpul cu miscari blande de sus in jos pe picioare sau mâini şi circular pe abdomen, în timp ce faceţi baia generală. Pentru eficienţă maximă se poate stropi cu ulei de migdale inainte de folosire.
Contraindicaţii: nu are, cu excepţia alergiilor la una din componente. Se va evita utilizarea compresei foarte fierbinţi sau utilizarea insistentă în zonele cu sensibilitate mare a pielii.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: pungă de 50g.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceai extern pentru GOMAJ ANTICELULITIC”

S-ar putea să-ți placă și…