Cataplasme cu 33 plante

20,00 lei

Amestec cataplasme pt refacerea pielii, dureri articulare, varice, acnee, furuncule, etc.

Comenzi telefonice: 0234/537346,0728970915,0728970912

Descriere

Cataplasme cu 33 plante

Cataplasme cu 33 plante folosite pentru regenerarea şi eliminarea unor afecţiuni ale pielii, în dureri articulare, varice, acnee, furuncule, în afecţiuni respiratorii (cataplasme calde), oriunde este nevoie de hrănirea şi regenerarea ţesuturilor prin transferul substanţelor şi energiei vindecătoare de la plantă spre corpul uman. În urma acestui transfer, ţesuturile se refac miraculos, organele îşi normalizează activitatea, tumorile şi infecţiile se retrag, activitatea nervoasă este restabilită. Prin intermediul cataplasmelor, transferul benefic de substante active  de la plantă spre om se realizează extrem de rapid şi eficient.
Compozitia ceaiului – amestec pentru cataplasme – plante obţinute din agricultura ecologică 100%: Salvie, Melisă, Cimbrişor, Gălbenele, Coada Calului, Nalbă, Cicoare, Isop, Cimbru, Busuioc, Lavandă, Coada Şoricelului, Mesteacăn, Sunătoare, Tei, Sulfină, Podbal, Talpa Gâştei, Măghiran, Tarhon, Păpădie, Urzică, Muşeţel, Soc, Salcâm, Păducel, Lumânărică, Rostopască, Mentă, Troscot, Crăiţe, Stejar, Salcie. Nu conţine nici un fel de aditiv sau alte ingrediente chimice.
Mod de folosire a amestecului in cataplasme:
Într-un vas curat, de preferat din porţelan sau sticlă, vom pune pulberea plantelor pentu cataplasme şi puţină apă la temperatura camerei, apoi vom amesteca, adăugând progresiv apă până când obţinem o pastă omogenă. În general, pentru o cataplasmă simplă avem nevoie de 1-2 pumni de plantă uscată. Pasta obţinută din pulberea de plantă şi apă se pune într-un tifon simplu şi se aplică în strat de grosime medie (5 mm) pe întreaga suprafaţă a pielii. Acoperim apoi cataplasma cu un alt tifon steril şi deasupra, dacă mai este necesar, punem o bucată de nailon sau chiar o pungă curată, pentru a evita pierderea prea rapidă a umidităţii. Strângem în final totul cu o faşă şi lăsăm mai departe plantele să-şi îndeplinească menirea lor vindecătoare. Cataplasmele calde: acestea au un rol aparte în tratamentul anumitor afecţiuni care necesită apariţia transpiraţiei sau încălzirea locală. Modul de preparare în acest caz presupune înmuierea plantelor pe o baie de abur.
Contraindicaţii: alergii la una din componente
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator ceai pentru cataplasme: SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: pungă de 350g

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cataplasme cu 33 plante”

S-ar putea să-ți placă și…