Butasi de MELISA 10-15cm, comanda minim 20 buc

5,00 lei

Butasi de MELISA Melissa officinalis L. – descriere:

Sunt butasi bine inradacinati  de 10-15cm si o dezvoltare sanatoasai. Provin din agricultura ecologica a SC Farmacia Naturii SRL.

COMENZI TELEFONICE-0234/537346,0728970912

Descriere

Butasi de MELISA Melissa officinalis L. – descriere:

Sunt butasi bine inradacinati  de 10-15cm si o dezvoltare sanatoasai. Provenienta SC Farmacia Naturii SRL.

Butasi de MELISA

Rotaţia culturilor. Roiniţa, fiind plantă perenă, se cultivă în afara asolamentului după prăşitoare bine întreţinute. Cultura se menţine circa 5-7 ani, urmând să se înfiinţeze în alt loc. Pe acelaşi teren poate reveni numai după 8-9 ani.

Fertilizarea. S-a constatat că azotul şi fosforul influenţează favorabil producţia de  ulei  volatil  (I.  Fărcaş  şi  colab., 1981 şi 1984).

Lucrările solului. Terenul se ară la 25-30 cm adâncime, imediat după eliberarea lui de planta premergătoare. În cazul plantării de butasi, terenul trebuie să fie nivelat, afânat, curat de buruieni, iar în preziua plantării se tăvălugeşte.

Inmultirea plantatiei cu seminte, rasad sau butasi de Melisa

Înmulţirea prin răsad / butasi de Melisa, produse în straturi reci sau răsaduri calde asigură o cultură uniformă, fără goluri (C. Barbu, 1986). Răsadul (150-200 mii fire/ha) se produce pe 150 m2  straturi reci (500g sămânţă) sau pe 60 m2 răsadniţe calde (250g sămânţă). Plantarea se poate face în septembrie-octombrie sau în aprilie-mai, la distanţe de 50-60 cm între rânduri şi 20-25 cm pe rând.

Înmulţirea prin despărţirea de tufe, se face prin plantare in perioada detoamna (septembrie) sau primăvara de timpuriu în martie-aprilie cand conditiile de temperatura o permit, la distanţa de 60 cm între rânduri şi 30 cm între plante pe rând. Se va avea grijă ca tulpinile despărţite să aibă fiecare rădăcini proprii.

 Recomandam pentru perioada iernii, inainte de aparitia primei zapezi sa musuroiti acesti butasi de MELISA pentru a-i proteja de geruri puternice (mai multe in Sfaturi, Carte sau pe email).

Păstrare: a se păstra la temperaturi de 5 la 35°C, în ambalajul original sau intr-un vas cu pamant umed. Se stropeste zilnic cu putina apa pana la plantare.
Termen de plantare: 2 zile de la livrare.
Producator de butasi de MELISA: SC FARMACIA NATURII SRL

Furnizăm butasi de MELISA numai în limita stocului disponibil.

Din cauze tehnologice, LIVRAREA acestui produs se va face in perioada 15 APRILIE – 15 MAI sau 15 OCTOMBRIE – 15 NOIEMBRIE.
COMENZILE vor fi procesate în ordinea primirii. Comunicăm telefonic, aşadar COMANDĂ ACUM !

LIVRARE DOAR PRIN CURIER!

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Butasi de MELISA 10-15cm, comanda minim 20 buc”

Ați putea dori, de asemenea…