Butasi de LAVANDA- 20 bucati

140,00 lei

Atentie! -OFERTA VALABILA IN LIMITA STOCULUI

COMENZI TELEFONICE-0234/537346,0728970915,0728970913

Descriere

 

Atentie -OFERTA VALABILA IN LIMITA STOCULUI

Butasi de LAVANDA Lavandula angustifolia – descriere:

Sunt butasi bine inradacinati, de pe culturi de 2 ani, plante perene pline de vigoare, avand o lungime aproximativa de 10-15cm si o dezvoltare sanatoasa. Se folosesc pentru infiintarea de culturi de plante medicinale sau plantari diverse in ghivece si gradini, atat pentru aromaterapia cat si protejarea altor plante impotriva insectelor mici. Provenienta: SC Farmacia Naturii SRL.

Butasi de LAVANDA

Perioada. Recomandam sa plantati butasi de Lavanda in perioada de toamna, in luna octombrie pana la instalarea temperaturilor foarte reci, astfel ca radacinile sa se fixeze bine in sol in perioada iernii, iar la dezghet deja planta este fixata si poate avea un debut mai bun in anul urmator. De asemenea se pot face plantari in perioada de primavara, incepand cu luna aprilie, pana la jumatatea lunii mai. Recomandam pentru perioada iernii, inainte de aparitia primei zapezi sa musuroiti acesti butasi de Lavanda pentru a-i proteja de geruri puternice.

Temperatura. Fiind o specie provenita de la mare altitudine, din zona Muntilor Alpi, fiind o planta, solicită temperaturi ridicate, care reprezintă factorul limitativ pentru zo­narea speciei. Temperatura ridicată influenţează favorabil acumularea uleiului volatil în plantă. Este o specie destul de rezistenta atat la temperaturile scă­zute ce ajung la -20°C cat si la cele ridicate de pana la +40°C. Peste aceste extreme trebuiesc luate niste masuri specifice (mai multe in Sfaturi, Carte sau pe email).

Lumina. Lavanda reacţio­nează favorabil la lumină, aceasta influenţând pozitiv dezvoltarea plantelor şi acumula­rea uleiului volatil.

Apa. Specia este relativ rezistentă la secetă şi solicită în general o umiditate moderată în sol, exceptând prima parte a perioadei de vege­taţie, când manifestă cerinţe mai mari faţă de acest factor.

Păstrare: a se păstra la temperaturi de 5 la 35°C, în ambalajul original sau intr-un vas cu pamant umed. Se stropeste zilnic cu putina apa pana la plantare.
Termen de plantare: 2 zile de la livrare.
Producator de butasi de Lavanda: SC FARMACIA NATURII SRL

Furnizăm butasi de Lavanda numai în limita stocului disponibil.

Din cauze tehnologice, LIVRAREA acestui produs se va face in perioada 15 APRILIE – 15 MAI sau 15 OCTOMBRIE – 15 NOIEMBRIE.
COMENZILE vor fi procesate în ordinea primirii. Comunicăm telefonic, aşadar COMANDĂ ACUM !

LIVRARE DOAR PRIN CURIER!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Butasi de LAVANDA- 20 bucati”

S-ar putea să-ți placă și…