Butasi de ECHINACEA 10-15cm, 20 bucati

140,00 lei

comenzi rapide 0234537346,0728970912

Descriere

Butasi de ECHINACEA Echinacea purpurea L. – descriere:

Sunt butasi bine inradacinati, de pe culturi de 2 ani, plante perene pline de vigoare, avand o lungime aproximativa de 10-15cm si o dezvoltare sanatoasa. Se folosesc pentru infiintarea de culturi de plante medicinale sau plantari diverse in ghivece si gradini, atat pentru aspectul placut cat si pentru imbogatirea faunei gradinii intrucat atrag fluturii.

Echinacea nu este o planta pretentioasa si face flori mai multe luni pe an. Efectul terapeutic consta in faptul ca determina intarirea sistemului de autoaparare al organismului, prin mobilizarea leucocitozelor si marirea activitatii fagocitozei care inhiba multiplicarea virusilor.

Provenienta: SC Farmacia Naturii SRL.

Butasi de ECHINACEA

Rotaţia culturilor

In culturile de Echinacea nu apar boli sau daunatori care sa provoace pagube importante. Poti sa cultivi aceasta planta pe un teren pe care s-au mai cultivat leguminoasele pentru boabe sau alte plante care se recolteaza devreme si lasa solul curat de buruieni si fara resturi vegetale.

Productia care poate fi obtinuta este foarte mare.

Gunoiul de grajd este cel mai adecvat îngrăşământ pentru Echinacea (mai ales pe solurile sărace), în funcţie de sol se aplică în doze de 15 – 20 t/ha, încorporat cu arătura (C. Barbu, 2000).

Lucrările solului pentru plantare de butasi de Echinacea

Arătura se efectuează la 25 – 30 cm adâncime, imediat după eliberarea terenului de către planta premergătoare. Înainte de plantare se efectuează o lucrare cu discul în agregat cu grapa.

Plantarea butasilor de Echinacea

Pentru o cultură mai sigură şi mai eficientă de Echinacea este recomandată înfiinţarea culturii prin răsad, ce poate fi produs în răsadniţe încălzite sau semiîncălzite. Plantarea răsadului se va efectua in septembrie sau in perioada de sfârşit a lunii aprilie si început de mai, la distanţe de 50 cm între rânduri şi 40 cm între plante pe rând, deoarece plantele au nevoie de spaţiu pentru creşterea sub formă de tufă. În acest caz, densitatea culturii este de 50.000 plante/ha. După plantat, trebuie aplicată o udare pentru prinderea răsadurilor, cu o normă de 400-500 m3 apă/ha.

 Recomandam pentru perioada iernii, inainte de aparitia primei zapezi sa musuroiti acesti butasi de Echinacea pentru a-i proteja de geruri puternice (mai multe in Sfaturi, Carte sau pe email).

Păstrare: a se păstra la temperaturi de 5 la 35°C, în ambalajul original sau intr-un vas cu pamant umed. Se stropeste zilnic cu putina apa pana la plantare.
Termen de plantare: 2 zile de la livrare.
Producator de butasi de Echinacea: SC FARMACIA NATURII SRL

Furnizăm butasi de ECHINACEA numai în limita stocului disponibil.

Din cauze tehnologice, LIVRAREA acestui produs se va face in perioada 15 APRILIE – 15 MAI sau 15 OCTOMBRIE – 15 NOIEMBRIE.
COMENZILE vor fi procesate în ordinea primirii. Comunicăm telefonic, aşadar COMANDĂ ACUM !

LIVRARE DOAR PRIN CURIER!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Butasi de ECHINACEA 10-15cm, 20 bucati”

S-ar putea să-ți placă și…