Reducere!

Buchet Protectia casei

10,00 lei 7,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Buchet Protectia casei

Un buchet magic ce tine orice rau la distanta !

 

Lavanda – Lavandula angustifolia

Lavandă în magie și superstiție

Lavanda este legată de Mercur și de aer. Datorită parfumului său încântător și a gustului său de lumină, de flori, a fost folosită de mii de ani în mod magic pentru efectele sale calmante, pașnice și sedative. Este adesea inclusă în vrăji și ritualuri datorită mirosului atractiv și este folosită ca ingredient în vrăji pentru atragerea de bani.

 

Pentru iubire, pace și bună sănătate, puneți flori de levănțică într-un plic pentru a fi purtați de persoană. Realizarea unui plic sau a amuletei care conține levănțică este de asemenea făcută să atragă spirite sau alte entități din lumea întreagă.

Florile proaspete pot fi frecate pe haine pentru a atrage dragoste.

Pentru somn liniștit, folosițipernute cu lavanda .

Pentru relaxare, băi de purificare sau pentru scopuri de aromoterapie, puneți apă de băut peste crengi proaspete sau plasați câteva crenguțe în baie. Dacă nu este convenabilă îmbăierea, pur și simplu inhalați mirosul din buchet pentru aceleași efecte.

Faceți un ceai din flori de lavandă proaspete sau uscate pentru relaxare, pace, sănătate, longevitate, protecție și dragoste. Sursa: Gardens Ablaze

 

http://www.farmacianaturii.ro/magazin/pernuta-antistres-si-insomnie-_mare-600g/

Ceai de LAVANDA – Lavandula angustifolia

 

Sideritis a fost folosita, conform traditiei grecesti,  ca un panaceu pentru orice boală, în timp ce studii recente au dovedit atributele speciale ale plantei.

Ceai de Sideritis ecologic – Sideritis syriaca

 

Ați putea dori, de asemenea…