Reduceri!

Bitter pulbere 33 plante 5 plus 5 gratis

175,00 lei

Descriere

Bitter pulbere 33 plante 5 plus 5 gratis

 

Bitterul este un remediu care se prepară în casă foarte preţuit din vechime pentru efectele sale digestive, detoxifiante, reîntineritoare, dureri, antiseptic, tonic hepatic, coleretic, creşterea vitalităţii etc.

Compozitie Bitter pulbere 33 plante 5 plus 5 gratis

: salvie, melisă, cimbrişor, gălbenele, coada calului, nalbă, cicoare, isop, cimbru, busuioc, lavandă, coada şoricelului, mesteacăn, sunătoare, tei, sulfină, podbal, talpa gâştei, măghiran, tarhon, păpădie, urzică, muşeţel, soc, salcâm, păducel, lumânărică, rostopască, mentă, troscot, crăiţe, stejar, salcie.

PreparareBitter pulbere 33 plante 5 plus 5 gratis :

Se pune întreaga cantiate de plante într-un vas de sticlă sau ceramică şi se adaugă 3 litri de alcool de cereale sau vodcă de 38-40 grade peste amestec. Vasul se acoperă şi se ţine la temperatura camerei 14 zile, timp în care se agită de 2-3 ori pe zi. Dupa aceasta periopadă se strecoară şi se toarnă în recipiente de sticla închise la culoare. Se păstrează la frigider.

Mod de administrare Bitter pulbere 33 plante 5 plus 5 gratis : Intern- câte o linguriţă de 3 ori pe zi ca atare sau diluat cu ceai.
Extern-2 linguri la un litru de apă pentru spălături locale, comprese călduţe.
Contraindicaţii: sarcină şi alăptare
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator de Ceai antistres si insomnie : SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 24 luni de la ambalare.
Ambalare: pungă de 350g

Oferta in limita stocului

S-ar putea să-ți placă și…