AUXYM-100 ml

49,00 lei

AUXYM-comenzi rapide 0234537346,0728970915

intareste plantele in cele mai delicate momente fiziologice, cum ar fi cresterea mugurilor, marirea fertilitatii (buna legare a fructelor) si marirea fructelor. El este eficient si in situatii de stres (caldura, apa, tratamente chimice gresite, etc.) fara sa creeze dezechilibre vegetative nutritive. Fructele devin uniforme ,mai mari si o productie mai buna.

Stoc epuizat

Descriere

AUXYM-Fitostimulator de origine naturala

AUXYM este un compus din extracte vegetale naturale, capabil sa stimuleze dezvoltarea fiziologica a plantei intr-un mod optim. AUXYM este cel mai eficient mod de obtinere de productii ideale din punct de vedere al calitatii si cantitatii. Este in acelasi timp un fitoregulator bogat in auxine, citochinine si gibereline. AUXYM sporeste metabolismul, mareste divizarea celulelor, ajuta  la dezvoltarea plantelor, creste rezistenta plantei in conditii climatice nefavorabile si la boli. Garanteaza o activitate metabolica continua si de succes, permitand plantei sa fie in permanenta la capacitate maxima de productie.

UN AVANTAJ EXCLUSIV: ORIGINEA NATURALA

Toate componentele sale sunt de origine vegetala: prin urmare, pot fi absorbite rapid de catre plantele tratate. Este un produs certificat si fara pesticide. Nu dauneaza mediului inconjurator, sanatatii omului sau a animalelor.

COMPUS COMPLET SI ECHILIBRAT

Contributia tuturor factorilor, nutrientilor biochimici si disponibilitatea lor prompta satisface cerintele energetice ale plantelor. Prin utilizarea acestui produs se realizeaza o cresterea armoneoasa a plantei, se previne colapsul acesteia si deformarea fructelor.

ACTIVEAZA MECANISMELE DE APARARE

Printre componente se afla si multi aminoacizi speciali care, in stare libera, actioneaza asupra metabolismului general, crescand si activand mecanismele de autoaparare a plantelor impotriva bolilor.

AUXYM este un ingrasamant permis in agricultura organica, conform reg. EC 834/2007.

AMBALARE: 100ml
Dozele recomandate variaza in functie de cultura, stadiul de dezvoltare si modalitatile de aplicare (foliar, fertirigare). Variabilitatea dozelor in tratamente depinde si de numarul de interventii asupra culturii. AUXYM  este miscibil cu cele mai comune produse fitosanitare, actiunea sa este sinergica cu ingrasamintele foliare si necesita mai multe  aplicari.

In condiţii medii se recomanda urmatoarele doze:

DOZE SI MOD DE APLICARE

Pomi fructiferi

Foliar: 1,5- 1,9 litri/hectar in 3 aplicari. 400-500l apa/ha

Plante horticole:

Fertirigare: 2-2,4 litri/hectar.

Foliar: 1,5-2,2 litri/hectar in 3  aplicari. 400-600 l apa/ha

Flori:

Foliar: 0,8- 1,0 litri/hectar in 2  aplicari. 400-500 l apa/ha

Actiunea AUXYM deriva din concentratia de substante naturale active din punct de vedere biologic, cum ar fi aminoacizi, vitamine, enzime, fitochelatine, auxine, acizi humici, macro si microelemente. Acestea actioneaza direct si echilibrat asupra principalelor cai metabolice ale plantei avand ca efect reglarea transportului de substante nutritive, intarirea procesului de fotosinteza si distribuirea optima a acumularii de zaharuri in fructe.

AUXYM intareste plantele in cele mai delicate momente fiziologice, cum ar fi cresterea mugurilor, marirea fertilitatii (buna legare a fructelor) si marirea fructelor. El este eficient si in situatii de stres (caldura, apa, tratamente chimice gresite, etc.) fara sa creeze dezechilibre vegetative nutritive. Fructele devin uniforme ,mai mari si o productie mai buna.

Producator
Italpollina Link producator: website

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „AUXYM-100 ml”

Ați putea dori, de asemenea…