Ashwaganda – ginsengul indian

78,00 lei

Ashwaganda – ginsengul indian
Sub actiunea sa, pacientii – chiar cei foarte grav bolnavi – sunt revitalizati rapid, iar timpul de insanatosire este considerabil scurtat.

Stoc epuizat

Descriere

Ashwaganda – ginsengul indian

Plantele adaptogene sunt un concept recent, care defineste acele specii care ajuta organismul sa se adapteze in conditii de stres fizic ori emotional intens
remediu imunostimulent universal

Ashwaganda (Withania somnifera) este o planta tropicala, din familia tomatelor, a carei radacina este un adevarat tezaur de substante energo-stimulente.

Ashwaganda – ginsengul indian
Sub actiunea sa, pacientii – chiar cei foarte grav bolnavi – sunt revitalizati rapid, iar timpul de insanatosire este considerabil scurtat.

Ashwaganda – ginsengul indian
Este o planta indicata pentru orice varsta, care poate inlocui nu doar ginsengul, ci orice alt drog revigorant natural ori de sinteza. Pentru a va face o idee despre intensitatea actiunii acestei plante este suficient sa precizam ca studiile de laborator au pus in evidenta actiunea sa anticancerigena extrem de puternica, asupra a opt tipuri de tumori, care pur si simplu au inceput un proces de resorbtie, dupa tratarea cu extract de ashwaganda.
Daca prima planta indiana prezentata era un remediu imunostimulent universal, cea de a doua se adresa organismelor intoxicate, victime ale alimentatiei si ale poluarii, ashwaganda se adreseaza persoanelor obosite, devitalizate. Persoanele care momentan nu pot suporta rigorile unui remediu detoxifiant ori asupra carora nu are efect stimularea imunitara directa vor beneficia din plin de pe urma acestui remediu revigorant.
Ashwaganda – ginsengul indian
O alta categorie de pacienti carora li se adreseaza ashwaganda cuprinde persoanele care nu se pot odihni, care sufera de insomnie ori care dorm si se trezesc mai obosite ca la culcare, insasi denumirea stiintifica de Whitania somnifera sugerand clar actiunea sa. Studii de ultima ora au pus in evidenta actiunea extrem de benefica a ginsengului indian asupra psihicului, el fiind una din cele mai puternice plante adaptogene.
Ashwaganda – ginsengul indian
Plantele adaptogene sunt un concept recent, care defineste acele specii care ajuta organismul sa se adapteze in conditii de stres fizic ori emotional intens. Poate mai mult ca la poluare sau la alti factori fizici, la stresul psihic organismul are reactii negative foarte puternice, primele care sufera fiind sistemul imunitar si cel endocrin.
Administrarea de ashwaganda s-a demonstrat ca echilibreaza spectaculos anumite procese care in mod natural sunt perturbate de stres, cum ar fi cel al productiei de leucocite, de corticoizi s.a.m.d. De asemenea, el diminueaza reactiile inflamatorii (are un efect asemanator celui al prednisonului), procesele inflamatorii fiind mult agravate in conditii de nervozitate, anxietate.

Administrare:1,2 tablete de 3 ori pe zi

Prezentare:Flacon cu 100 tablete

Producator :produs in India, la Sharanpur, de catre Gfe Pharmaceuticals Ltd si distribuit de Star International Med Srl

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ashwaganda – ginsengul indian”