Argint coloidal 500ml

28,50 lei

Antibacterian, antitumoral, imunostimulator, vindecare răni, convalescenţă

Descriere

Argint coloidal favorizeaza procese de eliminare a toxinelor, avand un pronuntat efect antibacterian.

Este un produs extrem de util pentru sistemul dumneavostra imunitar si, in general, in cazul afectiunilor de natura infectioasa, fie ele bacteriene, virale sau micotice. Ajutand la regenerarea celulara, ajuta la vindecarea si vindecarea usoara a ranilor sau la refacerea organelor aflate in convalescenta. Gama sa de efecte este mult mai larga insa, modalitatile sale de actiune avand un caracter oarecum protector, “matern” am putea spune, restaurand mersul firesc (parametrii normali de functionare) al multora dintre procesele care au loc in organism si instaurand in anumite cazuri o anumita fluenta generatoare de vitalitate, care a fost pierduta mai ales in cazul persoanelor prea “integrate” in mecanismele, uneori rigide, ale vietii sociale. Aceasta “fluiditate” caracteristica efectelor sale a inspirat, fara indoiala, asocierea simbolica dintre acest metal si astrul lunar. (vezi coloidale.ro).
Compozitie: apa distilata, argint, particule 0,5-2 nm, 15ppm
Utilizare argint coloidal: Uz intern – doza zilnica este de 5-60ml sau dupa recomandarea medicului. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Produsul nu inlocuieste o alimentatie echilibrata. Uz extern :se ung zonele afectate.
Contraindicatii pentru argint coloidal: produsul nu este toxic in dozele recomandate; folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la argint. A nu se depasi dozele zilnice recomandate. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.
Pastrare: se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui, la temperaturi cuprinse intre 1 si 40°C. In cazul suspensiilor coloidale, pot aparea depuneri care nu sunt daunatoare, acesta fiind un proces firesc.argint coloidal
Producator: AGHORAS Invent Srl
Notificare IBA: nr. AA3935 / 15.07.2010
Ambalare: sticla 500ml
Atentie! Exista disponibile pe piata produse (argint coloidal de culoare galbena) identice in aparenta cu AquaNano Protect. Desi ele pot fi tot pe baza de argint coloidal, nu sunt in mod necesar argint coloidal pur, unele dintre ele fiind suspensii de nanoparticule cu stabilizatori. Unul dintre criteriile de recunoastere, asa cum am prezentat si in articolul corespunzator, este acela al masurarii conductivitatii produsului, si care este mult mai ridicata decat cea a concentratiei de argint notata pe eticheta.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Argint coloidal 500ml”

S-ar putea să-ți placă și…