ANTITOX 40 capsule Plantavorel

38,00 lei

Actiune complexa de eliminare a substantelor toxice din organism

Descriere

PROPRIETATI: ANTITOX este un produs natural care, prin sinergismul principiilor active din extractele vegetale cu cele din pulberile din plantele medicinale, are o actiune complexa de eliminare a deseurilor si substantelor toxice din organism si de reechilibrare a acestuia.
Datorita complexului de flavonoide, saponozide si potasiu, continut atat in Urzica cat si in Papadie si Trei Frati Patati, produsul are actiune diuretica si de stimulare a metabolismului, fiind recomandat in reumatism si guta . Aportul de agropiren si compusi poliacetilenici caracteristici Pirului si Brusturelui, confera produsului o actiune antibiotica, antibacteriana si antifungica, utila in tratamentul afectiunilor inflamatorii si infectioase la nivelul aparatului urogenital.
Prin continutul bogat de principii amare si compusi terpenoidici proveniti din Papadie, Brusture si Urzica, produsul ANTITOX stimuleaza functiile hepatobiliare si renale si are un puternic efect detoxifiant prin eliminarea toxinelor si a deseurilor acumulate in organism in perioada infectiilor sau expunerilor la poluanti externi. Prin continutul semnificativ de substante minerale ( calciu, potasiu, fier, acid silicic) si vitamine (A, B, C si D) produsul are proprietati antianemice si o actiune moderat hipoglicemianta (atribuita prezentei vitaminelor din grupul B).
RECOMANDARI: ANTITOX este un supliment nutritiv valoros cu rezultante excelente in dereglerari de metabolism (reumatism, guta, artrita, obezitate ), in afectiuni cutanate, ale aparatului genito – urinar si digestiv, alergii .
COMPOZITIE: tabletele de ANTITOX contin extracte vegetale din radacina si frunze de Papadie (Taraxaci radix et folium), radacina de Pir (Graminis rhizoma), frunze de Urzica vie (Urticae folium) si pulberi de rdacina de Brusture (Bardanae radix) si de Trei frati patati
MOD DE UTILIZARE: intern, 1-2 tablete de 3 ori pe zi, minim o luna
PRODUCATOR ANTITOX: Plantavorel

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ANTITOX 40 capsule Plantavorel”

S-ar putea să-ți placă și…