Amulete zodia SCORPION – saculeti cu plante medicinale

9,00 lei

Amulete zodia SCORPION – saculeti cu plante BIO

Nativul din Zodia Scorpionului este cel mai bun coechipier. Dacă navighezi în siajul lui tenace, vei ajunge departe. Află cum poți să-l cunoști și să-l cucerești.

Descriere

Amulete zodia SCORPION – saculeti cu plante

Nativul din Zodia Scorpionului este cel mai bun coechipier. Dacă navighezi în siajul lui tenace, vei ajunge departe. Află cum poți să-l cunoști și să-l cucerești.

De vei ţine zilnic lângă tine un săculeţ cu plante din ierburile magice ale pământului, vei simţi pacea,
vei privi prin ochiul inimii tale şi vei vedea cine o întăreşte! Descoperirea să nu vă tulbure.

 Amulete zodia SCORPION – saculeti cu plante. Conţin un amestec din plante  pentru aromaterapia, cu potenţial echilibrant asupra mentalului şi în plan energetic. Vibraţiile subtile emise de plante şi conţinutul mare de uleiuri volatile din acestea, contracarează energiile şi vibraţiile negative. Aduc reacţii pozitive prevenind dezechilibrele organismului, alungă stările de nelinişte.

Amulete zodia SCORPION – saculeti cu plante

AMULETELE SE POARTĂ PERMANENT LA DVS: în geanta, la chei, în buzunar, în portofel, în agendă, la telefon, în automobil, puse pe birou, agaţate undeva în casă, într-o plantă de apartament, în sertar etc. Aşezaţi-o în locul în care petreceţi cel mai mult timp sau într-un loc unde să vă fie mereu în preajmă. Acţiunea plantelor se produce cu toată forţa şi pe diverse căi.

Scorpionul este angajatul ideal: dă totul, muncește fără să se uite la ceas, rezolvă, mobilizează, raportează – totul, la același cost ca orice angajat mediocru din companie. Este potrivit ca lider de echipă, având o mare capacitate de mobilizare și coordonare. Uneori, este supraexploatat de angajator sau de superiorii ierarhici, ceea ce îi va pune sănătatea în pericol. În acest moment, s-ar putea să lase un mare gol în urma lui, plecând să muncească pe cont propriu, ca întreprinzător privat sau ca liber profesionist.

Amulete zodia SCORPION – saculeti cu plante medicinale

Femeia scorpion este dotată cu o mare rezistență psihică și cu abilitatea de a fi în raporturi bune cu toată lumea. Orice profesie i se potrivește. Poate mai puțin cele din domeniul educației, pentru că, în raporturile cu cei asupra cărora are autoritate, nu le lasă acestora loc de creativitate și de afirmare a propriei personalități.

corpionul beneficiază de multă vitalitate și putere de recuperare. Însă natura lui anxioasă, agitată, plină de intoleranțe și fobii îl poate împinge la dependență de alcool, tutun sau droguri. Este predispus la afecțiuni ale aparatului genital sau ale căii digestive. Este receptiv la infecțiile virale și bacteriene, fiind, de obicei, cel-care-aduce-gripa, la serviciu sau în familie. Sunt, de asemenea frecvente infecțiile bacteriene în căile respiratorii și la nivelul pielii, precum și reacțiile foarte puternice la înțepăturile de insecte. Femeile suferă frecvent de tulburări hormonale, iar bărbații, de afecțiuni ale prostatei.

Amulete zodia SCORPION – saculeti cu plante

Zodia Scorpionului este o zodie a secretomaniei și ocultismului, a devotamentului și a spiritului de echipă, dar și a răzbunării în caz de trădare.

Compoziţie Amulete zodia SCORPION –  Lavandă (Lavandulae herba), Salvie (Salviae herba), Melisă (Melissae herba), Sulfină (Meliloti herba), Păducel (Crataegi folium cum flore), Busuioc (Basilici herba), Mentă (Menthae herba), flori de câmp, tablete de sare cu uleiuri volatile naturale. Am folosit pentru zodia BERBEC (21 martie – 20 aprilie) – ulei de Trandafir, TAUR (21 aprilie – 21 mai) – ulei de Magnolie, GEMENI (22 mai – 21 iunie) – ulei de flori de camp, RAC (22 iunie – 22 iulie) – ulei de Mosc, LEU (23 iulie – 22 august) – ulei de Rododendron, FECIOARA (23 august – 22 septembrie) – ulei de Gardenie, BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie) – ulei de Iasomie, SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie) – ulei de Brad, SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie) – ulei de Lavanda, CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie) – ulei de Santal, VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie) – ulei de Lotus, PESTI (19 februarie – 20 martie) – ulei de Patchouli.

Profilul profesional

  • capacitate de muncă impresionată;
  • inteligență intuitivă;
  • consecvență în proiecte;
  • disciplină în muncă;
  • spirit de echipă;
  • devotament și loialitate față de angajator;
  • dorință de avansare, indiferent de mijloace.

Păstrare: Când nu se folosesc, se ţin ambalate pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator de saculet cu plante Amulete zodia SCORPION – saculeti cu plante  : SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate Amulete zodia SCORPION – saculeti cu plante : 12 luni de la ambalare.
Ambalare Amulete zodia SCORPION – saculeti cu plante: săculeţ de 20g.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Amulete zodia SCORPION – saculeti cu plante medicinale”

S-ar putea să-ți placă și…