Amuleta ALCHIMISTULUI – stimularea creativitatii

10,00 lei

Stimularea creativităţii cu mirosurile, culorile, sunetele ce te inconjoară

Descriere

Amuleta cu plante pentru stimularea creativitatii este un produs  de UZ EXTERN

Atunci când te concentrezi asupra unui lucru, oferă-ţi câteva momente în care să absorbi frânturi din informaţia care te înconjoară fără a o privi cu un ochi critic. Atenţia acordată sunetelor, mirosurilor, culorilor care te înconjoară poate fi folositoare în timp ce „coci“ o idee şi aduni informaţii. Astfel îţi păstrezi mintea deschisă. Prin această metodă de stimulare a creativităţii, Alexander Fleming a observat lipsa bacteriilor într-o zonă a vasului Petri, care fusese contaminată cu mucegai. Această observaţie a condus la descoperirea penicilinei (sursa: adevarul.ro).

Amuleta Alchimistului cu plante are minunate proprietăţi:

Uleiurile esentiale ale plantelor acţionează asupra mentalului fiind un stimulator si armonizant puternic. Amuleta alungă stările de nelinişte, are efect tonifiant, revigorant in cazul oboselii sistemului nervos. Acţiunea plantelor din amuleta se produce de asemeni în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.

Amuleta Alchimistului contine 7 plante din agricultura ecologica:

Salvie (Salviae herba), Talpa Gâştei (Lenouri herba), Busuioc (Basilici herba), Păducel (Crataegi folium cum flore),Coada Şoricelului (Millefolii herba), Lavandă (Lavandulae herba),  iarbă de Vetrice (Tanacetum herba) din agricultură ecologică.

Amuleta pentru stimulare mentala are o placuta utilizare:

Se ţine in permanenta asupra noastra, in geanta sau buzunar, astfel actionand mai eficient pe principiile aromaterapia. De asemenea, aceasta amuleta cu plante aromatice se utilizeaza ca odorizant de camera, în încăperi, ca odorizant de haine si ca odorizant auto, în maşini. Este indicat să fie ţinută în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se folosesc, se ţin ambalate pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.

Amuleta AlCHIMISTULUI – reguli de pastrare:

Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui, caldură intensă şi umiditate. Utilizate ca odorizantele auto, vor fi menajate in torpedo cand masina sta la soare pentru prelungirea duratei de utilizare.

Producator de amuleta cu plante din agricultura ecologica: SC FARMACIA NATURII SRL
Inregistrat la Ministerul Agriculturii si Dezv. Rurale ca operator in agricultura ecologica cu nr. ae-007.
Certificat ecologic emis de SC ECOINSPECT SRL RO-ECO-008.Amuleta Alchimistului - stimularea creatiivitatii
Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Gramaj 5g

Amuleta ALCHIMISTULUI poate avea saculeti in diverse culori si materiale.

Imaginile sunt orientative. Specificati optiunea la PASUL 2 al comenzii (in casuta MENTIUNI COMANDA) sau telefonic.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Amuleta ALCHIMISTULUI – stimularea creativitatii”

S-ar putea să-ți placă și…