Afecţiunile aparatului respirator. Terapii complementare, coordonator Ovidiu Bojor

33,00 lei

“…această carte le oferă şansa … de a participa la propria lor vindecare” – Ovidiu Bojor

Stoc epuizat

Descriere

Titlu: Afecţiunile aparatului respirator. Terapii complementare
Autori: Ovidiu Bojor (coord.), Sandrin S. Bergheanu, Ovidiu Chiriac …
Anul aparitiei: 2004
Nr. pagini: 284
Editura: Fiat Lux Bucureşti
Index ISBN: 973-9250-83-1

“Nu stim sa existe, cel putin la noi, o carte care sa reuneasca, de la medicatia alopata la terapia prin arta, un numar atat de mare de terapii cu rol semnificativ in prevenirea si tratarea afectiunilor aparatului respirator. Sunt terapii care isi completeaza si isi potenteaza reciproc efectele curative. Cunoscandu-le, cititorii stiu ce au de facut: ce modalitati de prevenire pot adopta, iar in caz de boala ce masuri de prima instanta trebuie sa ia. Punandu-le in fata o gama vasta de terapii complementare, aceasta carte le ofera sansa, in acelasi timp minunata si realista, de a participa la propria lor vindecare.” – Autorul
– Din statistici rezulta ca afectiunile aparatului respirator ocupa un nedorit loc fruntas in topul patologiei umane la inceputul secolului XXI. Aceasta realitate dureroasa l-a determinat pe cunoscutul specialist in fitoterapie dr. farm. Ovidiu Bojor sa elaboreze, impreuna cu o echipa de specialisti eminenti, o carte dedicata in exclusivitate afectiunilor aparatului respirator.
– Ca si afectiunile altor aparate si sisteme ale corpului omenesc, dar poate ca mai mult decat oricare altele, afectiunile aparatului respirator pot beneficia de un numar semnificativ de terapii complementare.
– Pentru profilaxie si pentru tratament, cartea propune, in complementaritate cu tratamentul alopat: fitoterapia, aromaterapia, terapiile Ayurveda, gemoterapia (valorificarea tesuturilor vegetale proaspete), apifitoterapia, fitobalneologia, apiterapia, terapiile nutritionale, dietoterapia (care se regaseste in aproape toate capitolele cartii), analiza minerala tisulara (a firului de par), produsele Energy (acupunctura lichida pentru reechilibrarea energetica), balneofizioterapia, SALIN (purificatorul de aer cu placi saline), homeoterapia, psihoterapia, kinetoterapia, tehnicile respiratorii care au la baza meridianele energetice, acupunctura, reflexoterapia, presopunctura, terapia prin arta (cromo-psihoterapia si melo-psihoterapia), bioterapia, litoterapia (cristaloterapia).

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Afecţiunile aparatului respirator. Terapii complementare, coordonator Ovidiu Bojor”

S-ar putea să-ți placă și…