ACTIGERM RESPIRO – pentru boli respiratorii la copii 0-12

156,00 lei

Descriere

ACTIGERM RESPIRO – pentru boli respiratorii la copii 0-12 ACTIGERM RESPIROSanatate

Indicații:

ACTIGERM RESPIRO este extrem de util  în cazul răcelilor, al durerilor în gât, în caz de gripă, faringită, traheită, amigdalită, bronșită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal. Acesta este un antibacterian eficient, antiviral și antigermicid.

Actiune:
Datorită proprietăților specifice ale plantelor utilizate, dar și a concentrației mare de ingrediente active, Actigerm RESPIRO 0/12 promovează bunăstarea sistemului respirator si asigura protectia intregului organism de problemele cauzate de sezonul rece, mai ales la copii.

Compoziție:

–      Propolis 360 mg

–      Carpinus betulus gemmoderivati 90 mg;

–      Castanea vesca 90 mg;

–      Actigerm 30 mg;

–      Semințe de grapefruit 30 mg.

Proprietățile componentelor din ACTIGERM RESPIRO – pentru boli respiratorii la copii 0-12 :
• Extractul umed de propolis este obtinut din propolis brut și nu conține alcool. Numeroase experimente au aratat ca propolisul este unul dintre cele mai bune antibacteriane naturale, cu o activitate bacteriostatică cât și bactericidă: utilizarea sa principală este pentru dureri în gât, infecții respiratorii (faringite, amigdalite și traheită) și alte afectiuni ale cavitatii bucale (gingivita, inflamarea limbii si a palatului bucal).

• Carpinus betulus gemoderivat este un remediu pentru căile respiratorii superioare (sinusuri, nazofaringe, trahee), unde activitatea specifică se produce la nivelul mucoasei sinusurilor. De asemenea, este un bun antiinflamator, antispastic și antitusiv, ce poate fi util în caz de bronșită.

• Castanea vesca gemoderivat are proprietăți antispastice și antitusive și poate fi utilizat în caz de tuse si congestie nazala.

• Actigerm este un extract concentrat de Thymus vulgare, Rosmarinus officinalis, Salvia lavandulifolia, Origanum vulgare, titrat cu 15% acid rosmarinic. Are puternice proprietati antibacteriene, anti-inflamatorii și proprietăți antioxidante, poate fi util în combaterea bolilor care afectează căile respiratorii și cavitățile bucale.

• Semințele de grapefruit contin glucozide și numeroase bioflavonoide, inclusiv quercetin, care au proprietati, printre altele, anti-inflamatoare și anti-alergice. Studiile au arătat că extractul de semințe de grepfruit are proprietati germicide și poate fi util în diverse forme de gripă, răceli, infecții gastro-intestinale cu bacterii, virusuri , ciuperci si alti paraziți. Util in diaree, gastrită și tratamentul Candidei.

Mod de administrare  ACTIGERM RESPIRO – pentru boli respiratorii la copii 0-12 :

1 linguriță (3 ml) (sau 0,15 ml pe kg corp) de 3-4 ori pe zi, max 5 ml, pur sau diluat într-o cantitate mică de lichid.

Ambalaj: flacon 200 ml

Producator: avd

S-ar putea să-ți placă și…