Acai HealthyMix, cu ghimbir si acai BIO, Life Care®

30,00 lei

Descriere

Acai HealthyMix, cu ghimbir si acai BIO, Life Care® este o combinatie deosebita pe baza de extract de Acai, pulbere de ghimbir BIO si frunze de papadie, care ajuta la protectia celulelor hepatice, eliminarea naturala a grasimilor si la imbunatatirea digestiei. Acest supliment alimentar este bogat in vitamine, necesare organismului pentru o buna functionare zilnica. Acai HealthyMix, cu ghimbir si acai BIO, Life Care® nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale inainte de a fi comercializat. Produsul nu este recomandat copiilor sub 15 ani si nu poate inlocui dieta normala. Pentru efecte vizibile, se recomanda consumul a 1 sau 2 capsule pe zi din acest supliment alimentar Acai HealthyMix, cu ghimbir si acai BIO, Life Care®.

Ce trebuie sa stiu

Ajuta secretia digestiva

Acai HealthyMix, cu ghimbir si acai BIO, Life Care® are un complex de ingrediente naturale, precum extracte BIO de Acai, ghimbir sau frunze de papadie, care iti vor reda o digestie usoara. Fructul de acai contine acizi grasi si aminoacizi, vitaminele A, B1, D, E, iar papaya este bogata intr-o enzima numita papaina ce are un efect puternic digestiv. In plus, papadia este benefica pentru a facilita secretia de suc gastric.

Eficient in reducerea colesterolului

Ghimbirul este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra sanatatii organismului. Extractul de ghimbir BIO din compozitia suplimentului alimentar Acai HealthyMix, cu ghimbir si acai BIO, Life Care® ajuta la reducerea colesterolului rau din sange si corp. In acelasi timp, ghimbirul este un vasodilatator si poate contribui la scaderea tensiunii arteriale, facilitand astfel circulatia sangelui.

Benefic pentru sanatatea hepatica

Acai HealthyMix, cu ghimbir si acai BIO, Life Care® ajuta la imbunatatirea sanatatii hepatice. Produsul actioneaza ca un scut pentru toxine si reziduuri metabolice. Regenereaza celulele hepatice si contribuie la secretia normala a bilei. Acest supliment alimentar are in compozitia lui numeroase vitamine cu proprietati detoxifiante si actiune hepatoprotectoare.

Cum il folosesc

Mod de administrare: se recomanda 1 sau 2 capsule pe zi, incepand de la varsta de 15 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar.

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului

Brand: Life Impulse

Cantitate/dimensiune: 16g

Greutate: 18g

Ingrediente

Cutie cu 30 de capsule. O capsula contine urmatoarele ingrediente: Extract din Acai BIO (Euterpe oleracea)-200 mg-*; Frunze de papaia (Carica papaya)-50 mg-*; Frunze de papadie (Taraxacum officinale)-500 µ-*; Extract din frunze de senna (Senna angustifolia)-25 mg-*; Silimarina BIO (Silybum marianum)-25 mg-*; Frunza de crusin (Frangula alnus)-25 mg-*; Pulbere de ghimbir BIO (Zingiber officinale)-10 mg-*. Alte ingrediente: celuloza, magneziu stearat, capsula gelatina. qs. DZR-Doza Zilnica Recomandata. *-DZR nu este stabilita. Variatia ingredientelor +/- 10%.

Informatii extra

Notificat MS/CRSPT: Seria AB, Nr.1113

S-ar putea să-ți placă și…