Posted on

Pernuta Antistres si insomnii

Pernuta Antistres si insomnii
-pernuta terapeutica din plante medicinale-

Plantele medicinale au devenit foarte populare datorita calitatilor acestora, benefice organismului. Indifernt daca sunt folosite intern sau extern, ele au proprietati calmante si tonice, ferindu-ne de actiunea nociva a poluantilor din atmosfera, constituind o barierera impotriva radiatiilor.
Pernutele cu plante medicinale, tinute zilnic in preajama noastra ne dau un sentiment de liniste si impacare cu sine.
Ele sunt astfel concepute pentru a raspunde necesitatilor spiritual de pace sufleteasca ale omului modern, ratacit in hatisurile civilizatiei.
Pernuta antistres si insomnii contine un amestec de plante cu potential antistres si antidepresiv, ameliorator al somnului, relaxant, calmant, ajuta la eliminarea pe cale naturala a starii de surescitare nervoasa si a stresului,. Actioneaza asupra sistemului nervos si aparatului cardiovascular, induce un somn linistit si alunga starile de neliniste. Actiunea plantelor se produce in plan energetic sip e diverse cai.
Pernuta antistres si insomnii are in compozitie urmatoarele plante: radacina de Valeriana, Frunze si flori de Paducel, conuri de Hamei, floare de Tei, floare de Sulfina, Frunze de Roinita, iarba de Busuioc, iarba de Salvie, flori de camp.
.