Posted on Lasă un comentariu

NATURAL EXPO – eveniment national la Muzeul de Istorie Bacau, 1-3 Noiembrie 2013

targ-natural-expo-bacau    Natural Expo este un eveniment ce promoveaza un stil de viata echilibrat, avand ca principale teme Sanatatea si Frumusetea. Aflat la editia a III-a, acest eveniment se va desfasura in perioada 1-3 Noiembrie 2013 la Muzeul de Istorie din Bacău (vezi harta google).
Natural Expo va cuprinde trei sectiuni:
– conferinte si workshop-uri – in cadrul carora cei mai cunoscuti conferentiari din tara si din strainatate va vor impartasi secretele unui stil de viata sanatos; invitat special este acad.prof.dr.farm. Ovidiu Bojor, reputat cercetator roman binecunoscut pentru aportul sau asupra fitoterapiei si principiilor naturiste de viata;
– demonstratii – unde veti avea posibilitatea sa testati eficienta produselor si serviciilor oferite de firmele participante;
– expozitie cu vanzare – unde veti putea gasi produse si servicii de inalta calitate, a caror eficienta a fost dovedita in timp.
De asemenea, veti putea profita de ofertele speciale si tombolele cu premii atractive disponibile doar in cadrul expozitiei! Vizitand Natural Expo, aveti acces la numeroase produse naturale, ideale pentru sanatatea si bunastarea dumneavoastra, amintindu-va ca un trup sanatos inspira intotdeauna un zambet frumos.

vizitaţi-ne şi pagina facebook


PROGRAMUL CONFERINŢELOR

Acad. prof. dr. farm. OVIDIU BOJOR SAMBATA 2 NOIEMBRIE 2013

10:00  acad.prof.dr.farm. Ovidiu BojorPLEDOARIE PENTRU O VIAŢĂ LUNGĂ
11:00  Celula stem vegetală şi aportul ei la redobândirea stării de sănătatefarm. Carmen Ponoran Director Ştiintific Laboratoarele Plantextrakt, Secretar General Asociaţia Română de Gemoterapie şi Homeopatie (ARGH)
11:40  dr.ing. Iuliana Barbu7 PLANTE BIBLICE şi binefacerile lor
12:30  Alexandru Culcea, Mare Maestru Pranadi – Terapii vindecătoare Pranadi şi metode de diagnosticare cu antena Lecher
15:30  dr. Adrian NiculaMetode de diagnosticare energetice PE IRIS, PE AURĂ, PE CÂMP ENERGETIC, ca metode deosebit de exacte şi laborioase.
16:30  FITOTERAPEUT Daniela Cismaru-InescuCiuperca lui Dumnezeu, mit sau realitate ?

DUMINICA 3 NOIEMBRIE 2013

10:00 prof. dr. Aristica Balaban Săpunul între necesitate şi aromoterapie
11:00 dr. Adrian NiculaRolul determinant al ANTIOXIDANŢILOR în protejarea celulelor; Rolul deosebit al unui tratament naturist pentru nutriţia celulară în rezolvarea problemelor de sănătate şi reechilibrarea întregului organism; Rolul hotărâtor al hidratării; Importanţa APEI PIMAG ca cel mai important NUTRIENT.
Workshop:  Demonstraţii de reechilibrare energetică şi magnetică cu produse Japoneze; Demonstraţii despre PUTEREA APEI PIMAG în reechilibrarea energetică şi magnetică a întregului organism.
12:00  Pellamar
13:00  Bocan


IATĂ EXPOZANŢII veniţi din întreaga ţară

PLANTEXTRACT
PEGASUS VITAE
CARTE SPIRITUALA / VIVANATURA
NIKKEN
ALCOOR – DR. NICULA
HOFIGAL
PELLAMAR
HERBAGETICA
MAGISTRA (FLORITENE)
HYPERICUM
ATM BIOFARM
BIOFARM CENTRUM JOALIS
SAPUNURI BALABAN
MADALINA MIHAI TERAPII
TIS FARMACEUTIC
Farmacia Naturii
Euro-Japan Trading


Imagini – mărturii

targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-00 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-01 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-02 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-03 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-04 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-05 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-06 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-07targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-08 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-09 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-10 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-11 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-12 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-13 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-14 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-15 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-16 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-17 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-18 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-19 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-20 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-21 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-22 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-28targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-27targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-23 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-31targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-26targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-30targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-29targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-24 targ-natural-expo-la-muzeu-istorie-bacau-25


Articole în presă

http://www.ziaruldebacau.ro/2013/11/05/s-a-incheiat-targul-natural-expo.html
http://www.plantextrakt.ro/evenimente/natural-expo-bacau-prima-editie-si-un-eveniment-pentru-bacauani
http://www.ziaruldebacau.ro/2013/11/02/natural-expo-si-a-deschis-portile-la-muzeul-de-istorie.html
http://www.ziaruldebacau.ro/2013/11/01/la-muzeul-de-istorie-incepe-targul-natural-expo.html
http://www.ziaruldebacau.ro/2013/10/30/natural-expo-la-muzeul-de-istorie.html

Lasă un răspuns