Posted on Lasă un comentariu

Coboară Dumnezeu în lume pentru a rezidi lumea

craciunCuvântul “Crăciun” este înrudit cu termenul latin ,,creatio” din limba latină cultă. In acest mod trebuie sa privim “Crăciunul”, ca o creatie, pentru că Nasterea Mântuitorului este unică si nouă prin ea însăsi.
Coboară Dumnezeu în lume pentru a rezidi lumea. Aceasta este Taina Craciunului, începutul unei noi creatii prin Adam cel nou. Pruncul “mititel, înfăsat în scutec de bumbăcel” vine din nou la cumpăna dintre ani apropiindu-ne de raiul ceresc. Iisus Hristos se naste pentru fiecare dintre noi în micuta pesteră din Bethleem spre împăcarea noastră cu Dumnezeu-Mielul care va ridica păcatul lumii.

In acea noapte plutea misterul asteptării. Ingerii din cer încep să cânte spre uimirea păstorilor si acelor din împrejurimi. Mărire întru cei de sus, pe pământ pace, între oameni bună voire. Cei trei magi de la răsărit aduc Pruncului nou născut aur, smirnă si tămâie.

Asa cum steaua a condus pe cei trei magi la Bethhleem, colindele noastre ne conduc prin credinta si viata curată spre acelasi Iisus Mântuitorul, fiecare prin colind ajungem să devenim vestitori ai Nasterii, Lumina Bucuriei Divine.

logo-farmacia-naturii-aniversarCrăciun Fericit prietenilor si clientilor FARMACIEI NATURII !

In perioada sarbatorilor livrarea produselor comandate de dvs. va fi afectata de programul de livrare a societatilor de curierat astfel:
– Curier Atlassib: 24 dec – nu ridica colete; 25, 26 dec – zile libere; 30 dec – program scurt; 1,2 ian – zile libere.
– Curier Posta Romana: 25,26 dec liber; 1, 2 – ian zile libere.
Pentru a nu avea probleme cu livrarea coletelor va rugam sa consultati progamul lor de curierat.

Lasă un răspuns