Posted on Lasă un comentariu

SĂNĂTOS ŞI FERICIT CU FARMACIA NATURII

dr.ing. Iuliana Barbu SĂNĂTOS ŞI FERICIT CU FARMACIA NATURII

  Mulţi oameni se află astăzi într-o căutare disperată a vindecării. Cei aflaţi in suferinţe mai grele ajung să consulte zeci de medici, se internează în multe spitale din ţară şi urmează diverse tratamente, însă de cele mai multe ori fără nici un rezultat. Diagnosticele puse de medici variază de la boli comune până la boli grave. Fiecare medic dă un alt diagnostic şi un alt tratament. De obicei se simte o uşoară îmbunătăţire a stării de sanatate la începutul tratamentului, apoi boala reve­ne la starea iniţială. Unii fac schimbări majore în viaţa lor, schimbă serviciul sau renunţă la el, dar constată că nici această schimbare nu îi ajută să-şi revină. În disperarea lor, continuă să caute un remediu pentru boală, făcând apel la practicanţii medicinei alterna­tive.

   Multe boli se abat fără deosebire atît asupra credincioşilor, cît şi asupra ne­credincioşilor, atat asupra bogaţilor cât şi asupra săracilor. Ele variază în gravitate. Cele mai multe boli sunt însă în mod evident cauzate de păcat, după cum spune BIBLIA, dar sunt şi oameni care îşi pro­duc singuri boala prin modul în care trăiesc. Este de neimaginat câte boli ar putea fi prevenite printr-un stil de viaţă NORMAL (aflaţi ce este normalul, citind vieţile sfinţilor). Cancerul, bolile psihice, accidentele de circulaţie practic ar dispărea dacă s-ar renunţa la droguri, tutun, alcool. Creşterea nivelului de trai transformă oamenii în gur­manzi, afectaţi şi ei de diverse boli: hipertensiune arterială, ateroscleroză, atac de cord, diabet, hiperuricemie (gută) şi carii dentare, pentru a menţiona doar cîteva.

   FARMACIA NATURII este CONSILIERUL DUMNEAVOASTRĂ, a celor aflaţi în aceste situaţii disperate dar şi a celor doritori să-şi trăiască viaţa frumos, prevenind degradarea corpului fizic. Veţi găsi aici, în acest site, SFATURI UTILE (împărțite pe subiecte) atât pentru menţinerea sănătăţii, cât şi remedii din natura pamantului străbun. Pentru cei atinşi deja de boală, puteţi cumpăra produse naturale din MAGAZIN ONLINE la preţuri accesibile. Pentru cei ce vor să înceapă o afacere în Agricultură, vă vom pune la dispoziţie materiale utile. Specialiştii noştri vă stau la dispoziţie oferindu-vă CONSULTANŢĂ GRATUITĂ.

INIMĂ LÂNGĂ INIMĂ de vom fi, bolile ne vor ocoli !

Dr. ing .Iuliana Barbu

Lasă un răspuns