Posted on Lasă un comentariu

CURA DE SLABIRE RAPIDA FARMACIA NATURII

Cura de slabire rapida Farmacia Naturii

Cura de slabire Farmacia Naturiiaceastă cură de slăbire este o recomandare:
dr.ing.Iuliana.Barbu

PASUL1 in cura de slabire:

Dimineata pe stomacul gol se bea o cana decoct de boabe de OVAZ

Denumirea uzuala: Ovaz.
Denumire latina: Avena sativa.
Scurta descriere: face parte din Familia Gramineae, alaturi de grau, orz, orez, secara, porumb, etc. Spiculetele biflore sunt grupate in panicule laxe si mari. Intr-o scriere antica se arata ca dacii si germanii erau printre singurele popoare care foloseau aceasta cereala ca aliment de baza. Mai tarziu, in Evul Mediu, populatiile nordice din Europa au adoptat si ele ovazul, care este un excelent energizant in perioadele cu vreme rece si umeda. In prezent, el este larg folosit sub forma de fulgi, care sunt mai digerabili si mai gustosi decat cei de orz.
Calitati curative si actiune farmaceutica: ovazul este un excelent stimulent al functiei tiroidiene si nu numai.
Recomandari:
– fulgi de ovaz pentru consum, in: hipotiroidie, sterilitate si impotenta, nisip (microlitiaza) la vezica biliara si rinichi, sensibilitate la raceli la persoanele meteosensibile; adjuvant in sterilitate si impotenta.
Studii recente arata ca la popoarele care consuma cantitati mari din aceasta cereala, varsta medie la barbatii care ajung la andropauza este mult mai ridicata, iar fertilitatea se mentine pana la varste impresionante.
Sensibilitate la raceli la persoanele meteosensibile – consumul regulat de fulgi de ovaz mareste rezistenta la variatiile bruste de clima, mai ales la racire, intarind sistemul imunitar si conferind un tonus psihic foarte bun.
– macerat din fulgi de ovaz impotriva nisipului (microlitiaza) la vezica biliara si rinichi; util si in diabet, guta si hepatita, ca adjuvant.
– ceai din fulgi de ovaz impotriva starilor de astenie, surmenaj si somnolenta, pentru tratarea pietrelor la rinichi, a gripei si a unor disfunctii sexuale la barbati.
Fulgii de ovaz vor fi introdusi pe termen lung in dieta persoanelor suferinde de aceste afectiuni. Suplimentar, se bea pe parcursul unei zile un „ceai” de fulgi de ovaz – fulgi fierti in apa, se bea lichidul obtinut. Acest preparat are efecte stimulente foarte puternice.
Preparare:
— Macerat – 4 linguri rase de fulgi de ovaz se fierb la foc mic intr-un litru de apa vreme de 20 de minute, dupa care se filtreaza. Se consuma acest decoct pe parcursul unei zile, o cura durand 14 zile.
— Ceai Obtinut din 7 linguri de boabe fierte vreme de jumatate de ora intr-un litru de apa.

PASUL 2 in cura de slabire:

Dupa ce ati baut cana de ceai, se iau 2 lingurite de SALV 7 – extrat uleios din 7plante, care contine:

-Extract uleios de Cimbru (Satureja hortensis L.) … 14g
-Extract uleios de Cimbrişor (Thymus vulgaris L.) … 15g
-Extract uleios de Busuioc (Ocimum basilicum L) … 14g
-Extract uleios de Salvie (Salvia officinalis L.) … 14g
-Extract uleios de Menta (Mentha piperita L.) … 14g
-Extract uleios de Melisă (Melissa officinalis L.) … 15g
-Extract uleios de Isop (Hyssopus officinalis L.) … 14g
Plantele din compoziţie provin din cultură ecologică.
Proprietăţi: revitalizant şi tonic, antiseptic, stimulent al circulaţiei sangvine, coleretic, antispastic, antifermentativ, antiparazitar.
Indicații: Adjuvant în bolile hepato-biliare, digestive, cardio-vasculare, boli de nutriţie (diabet). Conţinutul mare de antioxidanţi naturali neutralizează radicalii liberi.
[prima_products_with_skus title=”” skus=”AL022,AL023,UT02-02,UT02-01″ numbers=”” columns=”4″ image_width=”150″ image_height=”150″ image_crop=”yes” product_saleflash=”yes” product_title=”yes” product_price=”yes” product_button=”yes”]

PASUL 3 in cura de slabire:

Se mananca un bol de cereale mix cu lapte de soia sau un terci de mei decorticat

 

PASUL 4 in cura de slabire:

Se beau in jurul orei 10:00, 2 pastile ANTITOX cu o cana de ceai ECOZVELT

[prima_products_with_skus title=”” skus=”SNS07,CC009″ numbers=”” columns=”4″ orderby=”title” order=”asc” image_width=”150″ image_height=”150″ image_crop=”yes” product_saleflash=”yes” product_title=”yes” product_price=”yes” product_button=”yes”]

PASUL 5 in cura de slabire:

Inainte de masa de pranz se va lua din nou o lingurita de extract uleios SALV 7 pe o bucatica de paine integrala. La 30min dupa masa de pranz, se bea un ceai ECOHEP in care se adauga 1lingurita de EXTRACT MERISOR.

[prima_products_with_skus title=”” skus=”CC008,SNG11″ numbers=”” columns=”4″ orderby=”title” order=”asc” image_width=”150″ image_height=”150″ image_crop=”yes” product_saleflash=”yes” product_title=”yes” product_price=”yes” product_button=”yes”]

PASUL 6 in cura de slabire:

Inainte de masa de seara se iau 2 pastile MARGUSA si 1lingurita de extract SALV 7 pe o bucatica de paine.

 

PASUL 7 in cura de slabire:

La orele 22:00 se beau o cana de ceai ECORELAX si 2 tablete SEDOCALM.

[prima_products_with_skus title=”” skus=”SNF01,CC001,SNN02″ numbers=”” columns=”4″ orderby=”title” order=”asc” image_width=”150″ image_height=”150″ image_crop=”yes” product_saleflash=”yes” product_title=”yes” product_price=”yes” product_button=”yes”]

dr.ing.Iuliana.Barbu

Lasă un răspuns