RETETA SIBERIANA MAGNIFICA

RETETA SIBERIANA MAGNIFICA

 -ASIMILARE CALCIUBUCURIE

-TUBERCULOZA

-INTINERIRE

-VIGOARE LA SUPERLATIV


Ingrediente: 10 lamai, 6 oua, 150 g miere, 50 ml coniac.

 

Metoda de preparare RETETA SIBERIANA MAGNIFICA:

 6 oua crude (INTREGI DE TARA), proaspete si cu coaja alba, se pun intr-un borcan.

 Peste ele se toarna sucul de la 10 lamai proaspete.

Borcanul se acopera cu o hartie neagra si se pastreaza la loc rece, intunecos, pana cand coaja oualor se dizolva (de obicei in 5-8 zile).

 Borcanul nu trebuie inchis ermetic.

 Un tifon impaturit este foarte bun.

 RETETA SIBERIANA MAGNIFICA

Imediat ce coaja oualor se dizolva, se adauga mierea si coniacul.

 

 Preparatul trebuie pastrat intr-un borcan de culoare cat mai inchisa (neagra, daca se poate), la loc intunecos si rece.RETETA SIBERIANA MAGNIFICA

 Lumina distruge efectul terapeutic.

 

 Doza: 3 linguri pe zi, de trei ori, dupa mese.

Preparatul se strica dupa 2-3 saptamani, de aceea, reteta trebuie repetata.

V-ar mai putea interesa ...

  • Produse asociate
  • Sfaturi asociate

Nu exista relationari.

  •  Regimul Oshawa,

    Regimul Oshawa- Dieta pentru vindecare

    Regimul Oshawa- Dieta pentru vindecare    George Oshawa, pe numele său adevărat Yukikazu Sakurazawa este fondatorul dietei macrobiotice. Alimentaţia macrobiotică mai este denumită şi arta longevităţii şi a reîntineririi, deoarece dieta macrobiotică este de fapt un mod de viaţă, în armonie cu natura şi cu mediul. De-a lungul anilor, ea a fost folosită pentru a vindeca unele boli, inclusiv cancerul. Dieta macrobiotică creată de George Oshawa se bazează pe conceptul … mai multe →
  • lucerna-floare

    Lucerna – „vindecatorul cu o mie de proprietati”

    Lucerna conţine toate vitaminele şi mineralele cunoscute, nece­sare vieţii. Iar clorofila, care se extrage din această plantă, con­ţine o cantitate echilibrată de componente organice, moleculare şi minerale, aproape identice hemoglobinei umane. Numele acestei plante puternice este derivat din termenul arab al-fal-fa, „tatăl tuturor alimentelor” şi pe bună dreptate. Având frunze asemănătoare trifoiului şi flori violacee, lu­cerna este originară din vestul Asiei şi din estul Mediteranei. Spa­niolii au luat cu ei … mai multe →
  • culturi-bio-4

    Menopauza

    Deşi menopauza nu este considerată o afecţiune, prezintă consecinţe clinice importante. În trecut menopauza era trecută sub tăcere, fiind privită ca un aspect negativ, exclusiv ca o trecere de la viaţa fertilă la sterilitate, ca un fel de „antecamera către bătrâneţe”. Femeia de astăzi simte nevoia să reabiliteze semnificaţia negativă a termenului de menopauză, încercând să pună în valoare anumite aspecte pozitive, dar mai ales încercând să prevină inconvenientele ce … mai multe →
  • click-sanatate-plante-banale-efecte-extraordinare

    Plante banale, efecte extraordinare – Click! pentru femei

    Plante banale, efecte extraordinare – articol publicat în revista Click! pentru femei, Redactor Severin Sorina (vezi articolul online aici sau cel publicat mai jos) Pirul are proprietăți diuretice Această plantă conține vitamine (A și B), săruri de potasiu și siliciu, substanțe mucilaginoase (benefice în caz de răceală și tuse), precum și zaharuri și uleiuri volatile. Pirul este recomandat persoanelor care suferă de afecțiuni ale ficatului și rinichilor, întrucât, grație proprietăților … mai multe →
  • agaricus-blazei-ciuperca-lui-dumnezeu

    CIUPERCA LUI DUMNEZEU

    „Ciuperca lui Dumnezeu” – asa este supranumita Agaricus Blazei Murill, date fiind proprietatile absolut uimitoare, fiind o ciupercă comestibilă, originară din Brazilia, care si-a găsit însă mediul propice şi în Japonia, unde e cultivată în ferme speciale şi transformată într-un supliment minune. Utilizată în terapia cancerului, diabetului, tumorilor, colesterolului şi al osteoporozei, ciuperca a ajutat mulţi pacienţi să învingă boli grave şi să cîştige în sănătate. Din acest motiv, a … mai multe →
  • suc-de-urzici

    3 PLANTE MIRACULOASE

     3 PLANTE MIRACULOASE Urzica Urzica contine substante proteice, având un număr mare de aminoacizi, substanțe de natură glucidică, amine, steroli, cetone, ulei volatil, substanțe grase, acid formic, acetic, pantotenic și folic, vitaminele A, B2, C, K, clorofilă, săruri minerale ca magneziu, calciu, fier, potasiu, cupru și siliciu. Substanța vezicantă (pentru piele) din planta proaspătă este alcătuită din acid formic, o enzimă, deasemenea și o toxalbumină, responsabilă pentru efectul urticant la … mai multe →
  • 1375434920_23

    Aciditatea prea mare

    Aciditatea prea mare pH -„potential de hidrogen”. Pentru a mentine starea de sanatate si vitalitatea organismului, toate lichidele din organism ar trebui sa fie alcaline, cu exceptia sucurilor gastrice, a acidului clorhidric si a pepsinei, care sunt acide si au un rol esential in scindarea initiala a proteinelor. Nivelul aciditatii sau alcalinitatii organismului este clasificat in functie de ceea ce se numeste factor pH. pH are semnificatia de „potential de … mai multe →
  • bioritm

    BIORITMUL ORGANISMULUI UMAN

    Omul care respectă ritmurile dictate de organism şi natură, adică de propriul bioritm, nu are probleme de sănătate. Este extrem de activ între orele 19 şi 21. Este perioada kapha, în care componenţa chimică a sângelui se reface cel mai bine. Activitatea maximă a ficatului începe la ora unu şi se termină la ora trei noaptea. Este perioada de activitate nocturnă pitta şi vata. Perioadele indicate de bioritm sunt convenţionale. … mai multe →
  • Iubire

    Avitaminozele si deficitul de calciu la copii

        Avitaminozele si deficitul de calciu la copii Vitaminele sunt substante organice necesare cresterii si bunei functionari a organismului, pe care acesta le produce in cantitati mici sau pe care le poate obtine prin aport extern.     Vitaminele reprezinta, impreuna cu mineralele, doar 0,1% din hrana zilnica necesara si nu au valoare energetica, ele facilitind reactiile chimice care au loc in organism.      Avem nevoie de vitamine inca de la … mai multe →
  • osteoporoza-afectiuni-osoase

    Osteoporoza si mituri asociate

    Osteoporoza si mitul aportului de calciu British Medical Journal a raportat că aportul de calciu este complet irelevant pierderii oaselor. American Journal of Clinical Nutrition a scris în 1970: „Osteoporoza este de fapt o boală generată de un număr de lucruri, cel mai important dintre ele fiind aportul excesiv de proteine”. Există un număr de mituri despre dietele vegetariene cum ar fi mitul proteinelor, al fierului şi al vitaminei B12. … mai multe →

Comentarii ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *