Ulei din nuca de COCOS – Adams – 500ml

25,00 lei

Frumusetea pielii si parului, uz culinar, cosmetic sau medical

Descriere

Ulei din nuca de Cocos – un secret al frumusetii

Este un ulei special care a reusit sa ofere beneficiile lui in mai toate domeniile precum in cel culinar, cosmetic sau medical. Uleiul de cocos este semi-solid pana la temperatura de 250 C, dupa care devine lichid. Este bogat in potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc, vitaminele A si E.Uleiul din nuca de Cocos este secretul frumusetii femeilor din insulele oceanului Pacific.

Ulei din nuca de Cocos – proprietati:

  • amelioreaza durerile reumatice si ajuta in osteartrita.
  • uleiul are si proprietati antibacteriene/antivirale.
  • folosirea uleiului reda parului supletea, stralucirea si inlatura matreata.
  • masajul cu ulei de cocos ajuta la indepartarea stresului si la relaxare, combinat cu uleiuri esentiale specifice, dupa preferinta.

Ulei de cocos – compozitie:

Extract uleios din fructe de cocos (Cocos nucifera) 100% natural.

Ulei de Cocos – administrare ca supliment alimentar:

Este recomandat pentru gatit sau prajit termic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic

Utilizarea externa a untului din nuca de Cocos :

Este recomandat folosirea produsului ca produs cosmetic (ingrijirea parului, hidratarea scalpului), ingredient pentru produse cosmetice (sapun, creme, lotiuni).

Păstrare: a se păstra la temperaturi de maxim 25°C, ferit de umiditiate si lumina, în ambalajul original.
Tara de origine: Malaysia
Importator de ulei din nuca de Cocos : Adams Vision
Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 500ml.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei din nuca de COCOS – Adams – 500ml”

Ați putea dori, de asemenea…