thumbnail

Scallo P-300GR

189,00 lei

Scallo P-300GR

Prezentare

Scallo-P este un  produs 100% natural, obtinut prin calcinarea cochiliilor de scoica din zona Aomori (Nordul Japoniei).

Se prezinta sub forma de pulbere de culoare alba sau gri deschis

Se comercializeaza in recipiente de plastic, sigilate, cu greutate de 300g fiecare sau in saci de 5 kg.(LA COMANDA 0234537346,0728970912)

Descriere Produs

Scallo P-300GR

Scallo-P este un  produs 100% natural, obtinut prin calcinarea cochiliilor de scoica din zona Aomori (Nordul Japoniei).

Se prezinta sub forma de pulbere de culoare alba sau gri deschis

Se comercializeaza in recipiente de plastic, sigilate, cu greutate de 300g fiecare sau in saci de 5 kg.(LA COMANDA 0234537346,0728970912)

Din 300 g  Scallo-P se obtin 200 l  de solutie de curatat cu PH 11,9, 100% naturala.

 

Actiune Scallo P-300GR

Cand  pudra de scoica calcinata (care este hidroxid de calciu) se dizolva in apa, solutia obtinuta  devine puternic alcalina, astfel incat aceasta:

  • Inlatura ceara , reziduurile de pesticide si mucegaiurile de pe fructe si legume
  • Igienizeaza cutitele si alte ustensile din bucatarii (blaturi, tocatoare, etc). Poate fi folosit si pentru uz industrial.

 

Compozitie Scallo P-300GR

Hidroxid de Calciu cu puritate de 98,2%

 

Mod de intrebuintare : 3 gr de pulbere Scallo-P in 2 l de apa

  1. Pentru fructe si legume:

Prin adaugarea  unei cantitati de 3 gr de Scallo-P in 2 l apa, se obtine o solutie cu PH 11,9

In aceasta solutie se imerseaza fructele si legumele pentru o perioada de timp cuprinsa intre 3 si 10 minute. Dupa care fructele si legumele se spala foarte bine  si pot fi consumate.

Pentru legume (spanac sau salate) sau   capsuni , care sunt sensibile  la apa, perioada de imersare este de 3-5 minute;

Pentru alte legume sau fructe: aproximativ 10 minute

Nota : Vinetele se pot decolora usor dupa ce sunt inmuiate in solutie

Se recomanda utilizarea cu incredere a acestui  produs, pentru legumele care se folosesc  des in alimentatie : rosiile, castravetii, vinetele, ardeii verzi, morcovii, ridichile, ciupercile, etc. sau pentru fructe ca merele, capsunii, strugurii, etc ., care se folosesc fara a se indeparta coaja.

 

Alimentele se vor spala foarte bine cu apa de la robinet , dupa curatarea cu solutia obtinuta din  Scallo-P.

 

  1. Pentru echipamentele de bucatarie, blaturi, etc:

Prin adaugarea  unei cantitati de 3 gr de Scallo-P in 2 l apa, se obtine o solutie cu PH 11,9

Se recomanda utilizarea unui pulverizator  cu care sa spreiati echipamentele de bucatarie, blaturile, etc.

Dupa care se vor spala foarte bine cu apa echipamentele spreiate/blaturile pulverizate.

 

 

Valabilitate Scallo P-300GR

Pulberea va fi folosita in max 6 luni de la deschiderea recipientului/sacului.

 

Condiţii de păstrare

Pastrati  produsul la temperature camerei, la  loc ferit de umiditate, ferit de temperature ridicata si de razele directe ale soarelui.

 

Recenzii

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Fii primul care comentează “Scallo P-300GR”

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

V-ar mai putea interesa ...

  • Recomandari
  • Produse asociate
  • Tratamente similare
  • Sfaturi

Nu exista relationari.

Nu exista relationari.

Nu exista relationari.